Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

A toner, amiből 3 másodpercenként adnak el 1 üveggel

A toner, amiből 3 másodpercenként adnak el 1 üveggel 30 napos kihívás a Some By Mi duójával
Nemrég új márkával bővültünk! Ha benne vagy a K-beauty sűrűjében, akkor már biztos elért téged is a Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner körüli hype, így mi sem hagyhattuk ki, hogy teszteljük a Some By Mi legendás tonerét és szérumját! Megjött, próbáratettük őket és meggyőztek bennünket.

A márka nagy elismerést és dicséretet kapott Dél-Koreában és a szépségápolással foglalkozó oldalakon a gyengéd, de rendkívül hatékony termékeinek köszönhetően, mint például a 2020-ban Soko Glam Best of K-Beauty díjas AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Tonernek és a kiegészítő szérumjának, az AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Szérumnak. A márka állítása szerint 3 másodpercenként adnak el egyet ebből a tonerből! (Azért ez nem semmi!)

Négy szuper terméket hoztunk most el nektek a márkától, beleértve az előbb említett tonert és szérumot.  Ez alaklommal lássuk, hogy mit kell tudni az AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner-ről és az AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Szérumról!

Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner Problémás Bőrre

Kosárba

Mit csinál: A Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner gyengéd AHA-, BHA- és PHA-sav tartalmának köszönhetően finoman, de hatékonyan hámlaszt, tisztít, és 30 napon belül látványos bőrjavulást biztosít a problémás bőr számára. Magas koncentrációjú teafa levélvízzel gyorsan nyugtatja a bőrt és segít normalizálni a bőr víz-olaj háztartását. Az alacsony, 5.5-ös pH-jú toner meglepően biztonságos az érzékeny bőr számára is, bőrgyógyászatilag tesztelt. Kiegyensúlyozó és hidratáló tulajdonságain kívül a tonernek további kettő hatás is tulajdonítható, ugyanis tónusegységesítő (brightening) és anti-aging tulajdonságokkal is bír, köszönhetően az olyan összetevőknek, mint a niacinamid és az adenozin.

Amit tapasztalunk: Először aggódtunk, hogy nem lesz-e túl durva a mindennapi használathoz, de abszolút gyengéd az AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner formulája, napi kétszeri használatra is megfelelő. Kezdő kémiai hámlasztó használok is nyugodtan élvezhetik a használatát. Mi hetekig úgy használtuk, hogy reggelente csak a tonert használtuk, esténként pedig együtt használtuk a szérummal. Azért vágtunk ilyen bátran bele a mindennapi használatba, mert nem ismeretlenek előttünk a hámlasztó tonerek. Nyilván bőrfüggő, de elméletben mindkettőt lehet akár kétszer használni egy nap, ugyanakkor az elején mindenképpen kísérletezz, hogy bírja-e a bőröd, ha együtt használod őket. A toner egyértelműen felvette a küzdelmet a pattanásainkkal, azok gyorsabban gyógyultak, a kis puklik eltüntek a homlokunkról. Használat után nem éreztük száraznak a bőrünket, ellenben nagyon frissnek, simának és tisztának. Arcunk pirosságát láthatóan csökkentette és a bőrünk tényleg egységesebb lett. A pórusainkon is észleltük a változást, kisebbek és tisztábbak lettek. Olyan két hét után váltak igazán észrevehetővé a változások és utána is fokozatos javulást tapasztaltunk.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy emellett a toner mellett elhagyhatod-e a hámlasztást a rutinodból. Ha neked kényelmesebb, akkor igen, de nem muszáj. Erre a tonerre igaz a lassú víz partot most mondás, hiszen igaz, hogy alacsony az AHA-BHA-PHA tartalma, de a mindennapi használat biztosítja a fokozatos hámlasztást. Ha a bőröd érzékeny, pattanásra hajlamos és nem akarod erős hámlasztásnak kitenni, akkor ez kiválthatja a hámlasztó lépést, de ehhez a rendszeres használatát javasoljuk. Ha nem akarsz lemondani a kedvenc hámlasztód használatáról, akkor használhatod a tonert hámlasztás után, de persze figyeld, hogy bőröd szereti-e ezt a megoldást.  

Some By Mi AHA-BHA-PHA 30Days Miracle Szérum Problémás Bőrre

Értesítés

Mit csinál: Az testvéréhez hasonlóan a Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Szérum is egy izgalmas történet. Magas teafa levélvíz (1%) és ázsiai gázló (14,5%) tartalma ideálissá teszi a problémás és érzékeny bőr intenzív nyugtatására. A szérum két rétegből épül fel, a felső növényi olajos és az alsó természetes esszencia részből. Az olajos fázis a bőr véfőrétegének erősítéséért, míg az esszenciális fázis a mély táplálásért és hidratálásért felel. Alapos összerázás után a két réteg eggyé válik, így formulája visszaállítja és egészségesen tartja a bőr nedvességzáró védőrétegét, gyengéden hámlaszt, hidratál és csillapítja a gyulladásokat.

Amit tapasztaltunk: Csak úgy, mint a Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Tonert őt is szuper hasznosnak találtuk a pattanások kezelésében és a bőr intenzív nyugtatásában. Reggelente bőrünk érezhetően puhább és simább lett, amit sminkelésnél megelégedetten konstatáltunk. Az állaga eléggé folyékony és enyhén zöldes színű. Citrosos illata igazán kellemes, és mivel azt tapasztaltuk, hogy ő picit lassabban szívódik be a bőrbe más szérumokhoz képest, így nekünk az esti rutinban volt kényelmes használni. Felvitel után gyengéden, körkörös bemasszíroztuk bemasszíroztuk a bőrba, vártunk vele, míg teljesen beszívódot és uténa vittünk fel egy éjszakai maszkotNagyon szerettük, hogy ő egy 50 milis kiszerelés, míg más szérumok általában 30 milisek, így ő tovább használható.

Ahogy a neve is utal rá, 30 nap alatt igazán csodás eredményeket érhetsz el velük a pattanások kezelésében, így saját tapasztalat alapján arra bátorítunk, hogy vágj bele egy 30 napos kihívásba és próbáld ki a toner és a szérum együttes hatását! Szerintünk nem fogsz csalódni.

Pár kép biztatásként azokról, akik már megcsináltak vagy elkezdték a 30 napos kihívást.

 

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

 

+ Te próbáltad már a Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Tonert és az AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Szérumot? Mi volt a tapasztalatod?

 

Róluk olvashattál a cikkben...

blog comments powered by Disqus

Keresés