A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

ÉRZÉKENY BŐR

Próbáld ki legjobb koreai kozmetikumainkat az érzékeny bőrre! Nyugodtan válogass ezek közül a K-beauty termékeink közül, ugyanis ezeknek a formulái úgy lettek megalkotva, hogy a lehető leggyengédebb, de leghatékonyabb módon adják át a nyugtató és egyéb bőrkondícionáló összetevőket a könnyen irritálható bőrnek. 

Az érzékeny bőr lehetséges tünetei: pirosság, hámlás, duzzadás, pikkelyesedés, kiütések, viszkető és feszülő érzés. Ha bőröd természetes védőrétege veszélybe kerül és tartósan veszít nedvességtartalmából, akkor az irritáló anyagok egyszerűbben juthatnak be, melynek következtében bőröd érzékennyé válik. Sajnos könnyű rontani ezen a helyzeten olyan külső tényezőkkel, mint irritáló kozmetikai összetevők (pl.: alkohol), napfény vagy túlzott hideg. Számos olyan természetes eredetű, aktív hatóanyag megtalálható a koreai kozmetikumokban, melyek bizonyítottan képesek csökkenteni, bizonyos esetekben, pedig megszüntetni a bőrérzékenységet. Ezen K-beauty termékeink között megtalálod ezeket, így biztosíthatod, hogy rendszeres, gyengéd arctisztítás és hidratálás mellett bőröd védelmet kapjon.


Gyártó: BENTON
5.790 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: NEOGEN
6.560 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: BENTON
6.930 Ft 5.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: DR. ORACLE
6.870 Ft 5.890 Ft
Utolsó 2 db raktáron

Keresés