A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

FÉNYVÉDELEM

 


Rendezés:

A fényvédő krém pajzsként véd a káros sugarakkal szemben

 

Az innovatív összetevők és a technológia lenyűgöző eredményeket hoztak a koreai szépségipar számára, így a K-Beauty termékek a mai piac leghatékonyabb és legmegbízhatóbb termékei közé tartoznak, beleértve a fényvédelem ellen védekezést nyújtó termékeket. A fényvédő krém segítségével megóvhatod a bőröd egészségét, épségét és fiatalságát. A fizikai és kémiai fényvédelem is maximálisan eredményes, aminek köszönhetően tudatosan járulhatsz hozzá bőröd egészségének megőrzéséhez. A legjobb védelem a bőröregedés és a káros UV-sugarak ellen, ha mindennap használsz egy széles spektrumú fényvédőt krémet. A koreai fényvédelmet nyújtó termékek sokkal barátságosabbak a mindennapi viselethez és a sminkhez, mint nyugati társaik. A hagyományos fényvédelmet nyújtó formulák túl vastagok a bőrön és fehéres réteget hagynak maguk után, viszont a koreai formulákat úgy állították össze, hogy ragyogóan álljanak a bőrön, valamint hidratálnak, akár további öregedésgátló összetevőket tartalmaznak és primerként, azaz sminkalapként is használhatóak.

Sokan úgy gondolják, hogy a fényvédelem kizárólag azoknak lényeges, akik konkrétan érzékenységgel élnek együtt, ám ez nem igaz. A káros sugarak ellen mindenkinek védekeznie kell, a fényvédő krém rendszeres használata pedig egyfajta, sokszorosan megtérülő befektetés. A könnyed állaguknak köszönhetően túlzás nélkül mindennapos használatra alkalmasak minden bőrtípus számára. Bár tény és való, hogy a nyári hónapokban jelentős figyelmet élveznek az UV-sugarak, de nem érdemes megfeledkezni arról, hogy a többi évszakban ugyanúgy ildomos a védelemről gondoskodni, sőt akkor is, ha éppen hét ágra süt a nap, és természetesen akkor is, ha éppen felhős és szürke az ég. Fontos, hogy a megfelelő hatás érdekében néhány óránként újra kell keni őket, hogy a védelem megmaradjon. Reméljük, hogy mostmár Te is látod, hogy a koreai rutinban, és a szépségápolásban mennyire fontos a fényvédelem.

Keresés