A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

FÉNYVÉDŐ BB KRÉM ÉS CUSHION

Rendezés:

Koreai fizikai fényvédő minden napra

Tévhit, hogy csak nyáron jelent veszélyt a napsugárzás. Az év minden szakaszában fontos , hogy a megfelelő kozmetikumok használatával óvjuk, védjük az arcbőrünket. A koreai fizikai fényvédő mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy az arcbőröd károsodás nélkül “élje túl” a napsugarakkal való találkozást. Ha erre egyáltalán nem figyelsz oda, esetleg a szükségesnél kevesebbet foglalkozol vele, akkor az arcbőröd sajnos elszenvedi a Nap káros hatásait. Bár a napsugaraknak megvannak a maga előnyös tulajdonságai, például D-vitamint juttatnak a bőrbe és a hangulatunkra is jó hatással vannak, ugyanakkor nem hunyhatunk szemet az árnyékos oldal felett sem.

Fényvédelem nélkül a napsugárzás allergiás kiütéseket okozhat, ami jellemzően piros, esetleg viszkető foltokban jelenik meg a bőrünkön. Pigmentációs rendellenességek is megjelenhetnek, amiket barna foltokként észlelhetünk az arcunkon, hosszútávon pedig felerősíti a bőröregedési folyamatokat. A negatív hatások az UV-sugárzásból erednek, amiket nagyon nehéz kiszűrni. A koreai fizikai fényvédő azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy az előbb említett hatásokkal szemben megfelelő védelmet biztosítson az arcbőrünknek. Az erős napfény kerülésével sokat tehetsz az arcbőrödért, de annak érzékenysége miatt, a gyengébb napsugárzás is erős hatással lehet rá. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően óvd a koreai fizikai fényvédőkkel vagy olyan termékekkel, amikben van fényvédő, például a Missha BB krémmel vagy a Yadah matt hatású fényvédő cushionnal.

Keresés