A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

OLAJOS ARCTISZTÍTÓ

Minden jó bőrápolási rutin egy alapos arctisztítással kezdődik. A ragyogó és tiszta bőr eléréséhez a koreai nők esküsznek a dupla arctisztítási technikára, mely először egy olajos arclemosó használatát jelenti. Két típusú olajbázisú arclemosóval találkozhatsz a piacon: olajos arclemosóval és arclemosó balzsammal. Funkciójukat tekintve hasonlóak, hiszen vonzzák az olyan olajbázisú szennyeződéseket, mint a smink, felesleges faggyú, piszok és fényvédő krém. Mindkét típus formulájában közös, hogy vízzel érintkezve tejes és vékonyabb állagúvá válnak a bőrön, így nagyon könnyű lemosni őket vízzel. Az olajbázisú arctisztítók szuperhősök a szennyeződések eltávolításában, ezért mindig az arctisztítási rutinod első lépéseként használd őket. Az olajos arclemosók és az arclemosó balzsamok is minden bőrtípus számára jók.

Mivel a bőr faggyút termel ahogy éjszaka regenerálódik, ezért mi nem csak este, hanem reggel is ajánljuk a dupla arctisztítást, hiszen a faggyú eltávolításával biztosíthatod, hogy a bőröd készen álljon a nappali arcápolásra.


Keresés