A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Benton

A Benton egy egyre népszerűbb koreai kozmetikai gyártó a világpiacon, mely kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készít arcápolási és bőrápolási termékeket, hogy visszanyerhessük egészséges és fiatalos arcbőrünket. A szűk évtizede alapított innovatív és speciális készítményeket gyártó cég egyik alapítója, elsősorban saját maga számára igyekezett megfelelő bőrápolási kozmetikai termékeket kifejleszteni, mellyel hosszantartó eredményeket érhet el. Sikerességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a Benton kozmetikumok már a legtöbb európai országban a legnépszerűbb koreai kozmetikumok között vannak. A legkülönlegesebb fő összetevők a márka kínálatában a csiganyálka, a méhméreg és a fermentált összetevők. A Benton széles termékválasztékot kínál igen kedvező áron a száraz, zsíros és érzékeny bőrrel küzdőknek, de az öregedésgátlás területén is számos megoldást nyújt a szépülni vágyóknak. Próbáld ki bátran termékeiket, garantáljuk, hogy nem fogsz bennük csalódni!


5 / 5 csillag!
(3)
Gyártó: BENTON
5.940 Ft
Raktáron
5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: BENTON
6.480 Ft
Utolsó 2 db raktáron
5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: BENTON
5.940 Ft
Raktáron
Gyártó: BENTON
5.940 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: BENTON
6.410 Ft
Raktáron

A Benton a természetesség híve

A Benton egy szűk évtizede alapított, koreai arc- és bőrápolási termékeket gyártó vállalat. Ami érdekessé, sőt, különlegessé teszi a piacon, az a nagyfokú szakértelem, ami a készítmények előállítását övezi és a méltán megszerzett népszerűség, amely a termékpaletta tagjainak sikerén alapul. A gyártó, így avanzsált koreai cégből világhírű márkává. Az egyik alapító eleinte kizárólag önmagának kívánt olyan kozmetikumokat létrehozni, amik hosszú távú megoldást biztosítanak a dehidratáció, a száraz vagy éppen túl zsíros, és az egyéb bőrproblémák ellen. Azonban ez a fajta kísérletezgetés olyan innovációkhoz vezetett, amik végül a Benton cég megszületését eredményezték.

Az eleinte saját használatra szánt készítmények pillanatok alatt kikerültek a nagyvilág kínálatába, és nem várt gyorsasággal belopták magukat a vásárlóik szívébe. Ez persze nem csoda, elnézve a paletta sokszínűségét, illetőleg a formulák komponenseit. A gyártó néhány igazán különleges hozzávalóval is dolgozik. A csiganyálka, a méhméreg vagy a fermentáción átesett összetevők nem nevezhetőek hétköznapi variációknak, viszont a hatékonyságuk sem tekinthető mindennaposnak. A Benton kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik, amelyek együtt az egészség és fiatalosság megőrzésében verhetetlenek. A speciális kozmetikumok azon túl, hogy könnyedén, eredményesen használhatóak, kedvező anyagi feltételekkel szerezhetőek be. Azaz semmiféle áldozatot nem kell hoznod annak érdekében, hogy a saját bőrödön tapasztalhasd meg a gyártó borítékolta minőséget. A termékek megoldást kínálnak a száraz, a zsíros és az érzékeny bőrtípussal küzdőknek is. Az öregedésgátlás területén szintén jelentős eredményeket ért el a vállalat, így a revitalizáció sem lehet kérdéses a márkával fémjelezte készítmények rendszeres alkalmazásával.

Keresés