A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

FÉNYVÉDŐ BB KRÉM ÉS CUSHION

Rendezés:

Minden, amit a BB krémekről tudni kell

Tévhit, hogy csak nyáron jelent veszélyt a napsugárzás. Az év minden szakaszában fontos, hogy a megfelelő kozmetikumok használatával óvjuk, védjük az arcbőrünket. Mivel ez roppant kényes téma, fektess nagy hangsúlyt az adott termék kiválasztására! A BB krém azoknak nyújt ideális opciót, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a hatékonyság és kitűnő ár-érték között.

A fényvédő mögött álló gyártó renoméja már önmagában előre borítékolhatja a bizalmunkat. A koreai fizikai fényvédő mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy az arcbőröd károsodás nélkül “élje túl” a napsugarakkal való találkozást. Ha erre egyáltalán nem figyelsz oda, esetleg a szükségesnél kevesebbet foglalkozol vele, akkor az arcbőröd sajnos elszenvedi a Nap káros hatásait.

Bár a napsugaraknak megvannak a maga előnyös tulajdonságai, például D-vitamint juttatnak a bőrbe és a hangulatunkra is jó hatással vannak, ugyanakkor nem hunyhatunk szemet az árnyékos oldal felett sem. Fényvédelem nélkül a napsugárzás allergiás kiütéseket okozhat, ami jellemzően piros, esetleg viszkető foltokban jelenik meg a bőrünkön. Pigmentációs rendellenességek is megjelenhetnek, amiket barna foltokként észlelhetünk az arcunkon, hosszútávon pedig felerősíti a bőröregedési folyamatokat.

A negatív hatások az UV-sugárzásból erednek, amiket nagyon nehéz kiszűrni. A koreai fizikai fényvédő azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy az előbb említett hatásokkal szemben megfelelő védelmet biztosítson az arcbőrünknek. Az erős napfény kerülésével sokat tehetsz az arcbőrödért, de annak érzékenysége miatt, a gyengébb napsugárzás is erős hatással lehet rá. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően óvd a koreai fizikai fényvédőkkel vagy olyan termékekkel, amelyekben van fényvédő, például a Missha BB krémmel vagy a Yadah matt hatású fényvédő cushionnal.

Népszerű BB krémek

Érdemes górcső alá venni az említett két produktumot, azok előnyös tulajdonságai ugyanis minden igényes hölgyet villámgyorsan levesznek a lábukról. A rendkívül krémes állagáról ismert, kiváló fedést biztosító Missha BB krém nemcsak a hidratálás, illetve a bőrre gyakorolt nyugtató hatása miatt közkedvelt, de a pattanások ellen vívott harcban kivett kiemelkedő szerepe miatt is. A szóban forgó BB krém rendszeres használatával kitolhatod az első ráncok megjelenésének idejét. A BB krém nemcsak sminkalapként, de alapozóként is használható. A termék kitűnő védelmet biztosít az erős UV sugárzás ellen is.

A Yadah BB krém sem vall szégyent, ha az egész napos hidratáltság kérdése kerül terítékre. A kitűnő fedést biztosító produktum egész nap frissen tartja a bőrt, nem tömíti el a pórusokat. A Yadah BB krém anti-aging tulajdonságának köszönhetően, elodázza az öregedéssel járó kellemetlen jelenségek, így az első ráncok megjelenését is. Rendszeres használata megőrzi a bőr rugalmasságát, bársonyosságát. A Yadah BB krém felhasználási lehetősége elképesztően széles spektrumon mozog, annak alkalmazása nem függ a bőrtípusodtól. A BB krém jelen pillanatban két tónusban érhető el, az egészen világos bőrhöz passzoló árnyalatban, illetve semleges színben.

Keresés