A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

FÉNYVÉDŐ KRÉM

Rendezés:

A koreai fényvédők megóvják a bőrödet a káros napsugárzástól

A fényvédelemről manapság egyre többet hallani, ami nyilvánvalóan nem véletlen. Az erősödő UV sugárzás bizony megteszi a hatását a Te arcbőrödön is, ennek pedig, garantáltan nem fogsz örülni. Mi történik a bőröddel, ha huzamosabb ideig erőteljes napsugárzás éri? Nos, sajnos a kutatások azt igazolják, hogy az UV (azon belül is főként az UVA) sugárzás nagymértékben felgyorsítja a bőröregedés folyamatát. Tehát, amennyiben sokat tartózkodsz a Napon úgy, hogy nem gondoskodsz a bőröd védelméről, akkor az a ráncok, szarkalábak kialakulásához, a már meglévők elmélyüléséhez, illetve bőrfoltok megjelenéséhez vezet.

Ennek a megelőzésére kínálnak kiváló megoldást a koreai fényvédők, amelyek úgy lettek kifejlesztve, hogy megbízható védelmet nyújtsanak bőrtípustól, valamint évszaktól függetlenül. Sokan - tévesen - azt gondolják, hogy fényvédőzni csak nyáron kell, pedig ez egy nagy-nagy tévedés. A fényvédők használata télen-nyáron, ősszel-tavasszal, azaz egész évben ajánlott.

Felmerülhet benned a gondolat, hogy amikor hideg van, esik az eső, fúj a szél, hullik a hó, alig süt a Nap, akkor miért is kéne fényvédőt használnod? A valóság azonban az, hogy bár a barnulásért felelős UVB sugárzásból valóban kevesebb van ilyenkor, de az igazán káros UVA sugárzással a nap 365 napján számolnod kell, az ugyanis mindig jelen van. Amikor tehát felmerül benned a kérdés, hogy használj-e fényvédőt vagy ne, akkor a helyes válasz mindig az, hogy igen!

A koreai fényvédő krémek jótékony hatásai

Mi a koreai fényvédők használatát javasoljuk Neked, mert számos pozitív tulajdonságuk van. A nagyon könnyed, szinte folyékony állaguknak köszönhetően, egyszerűen fel tudod vinni az arcbőrödre és gyors mozdulatokkal szépen el tudod oszlatni. Nem hagynak fehér foltot az arcodon, és a felvitel után nem marad zsíros bőr érzeted. A fényvédő hatáson kívül, a termékek gyengéd, de tápláló és hidratáló hatást is biztosítanak Számodra. A koreai fényvédők hatása egész nap tart, még akkor is, ha smink alatt „viseled” ezeket.

A termékek extra tulajdonsága a fényvédelem és a hidratálás mellett, hogy hibátlan bőrképet adnak. Adott esetben pedig nemcsak fényvédő, hanem bőrtónus egyenletesítő szerepet is betöltenek, ami azt jelenti, hogy nem kell külön bőrkisimító primert használni. Bizonyos krémek niacinamidot, illetve hialuronsav komplexet tartalmaznak, amely hatóanyagok köztudottan hozzájárulnak a bőr textúrájának javításához, tökéletesítéséhez.

A termékek összetevői közül a természetes alapanyagok sem hiányozhatnak, adott készítményekben csiganyálka szűrlet, valamint málna és rózsa növényi kivonat is szerepel. A koreai fényvédők Számodra is tökéletes választásnak bizonyulhatnak, ha azt szeretnéd, hogy az arcbőröd megfelelő védelmet kapjon a káros UV sugárzással szemben, és egy kis extra hidratálásban, illetve bőregyenletesítő hatásban is részesüljön. Kiválogattuk Neked azokat a készítményeket, amelyekkel mi is teljes mértékben meg vagyunk elégedve. A kínálatunkban találhatsz Missha, Cosrx és Neogen márkatermékeket is, amelyek már sokadik alkalommal tesznek bizonyságot a kiválóságukról. Ne hunyj szemet a napsugárzás káros hatásai felett, védd a bőrödet koreai fényvédőkkel!

Keresés