A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

HÁMLASZTÓ

A hámlasztás nélkülözhetetlen lépése az egészséges, ragyogó és tiszta bőrképnek.  Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetsz el bőrképeden, ha rendszeresen használsz valamilyen hámlasztó terméket. A bőrre gyakorolt hatás módszere alapján megkülönböztetünk fizikai és kémiai hámlasztókat, illetve létezik a kettő egyvelege is.

Építs be arcápolási rutinodba egy fizikai vagy kémiai hámlasztót, mert segítségükkel nem csak eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, hanem stimulálhatod bőröd kollagén termelődését, csökkentheted a ráncok és finom vonalak láthatóságát, valamint pórusaid méretét!


Ezért kell Neked is hámlasztót használnod - feltétlenül!

 

Egy minőségi hámlasztónak minden nő fürdőszobájában lennie kell és a koreai rutin kihagyhatatlan eleme. Ebben az egy termékben rengeteg funkció és jótékony hatás benne foglaltatik a bőrtisztítástól kezdve, a pattanástalanításon keresztül egészen az öregedésgátlás funkcióig. Nem hiába nevezik manapság igazi csodaszernek, ami babapopsit megszégyenítő puhaságot kölcsönöz az arcbőrnek. Többek közt a Missha, a Benton, a Klairs, a COSRX, a Purito és a Mizon is kiváló termékpalettával rendelkezik ebben a kategóriában, melyek közt vegán kozmetikumok is megtalálhatóak.

Mi is az a kémiai hámlasztás, és miért van szükség rá? A természetes megújulásnak köszönhetően, a bőrünk elhalt hámsejtek millióitól szabadul meg naponta. Ez a folyamat azonban lelassulhat, és le is lassul, jellemzően a napsugarak okozta bőrkárosodás, a genetikai hajlam, illetve a bőröregedés következtében. Ha a bőröd szárazzá, fakóvá, vízhiányossá válik vagy épp indokolatlanul zsíros lesz, az csak egyet jelent: épp a segélykiáltásnak ad jelet. 

A hámlasztó készítmény azt a célt szolgálja, hogy visszaállítsa a bőr természetes egyensúlyát. Felgyorsítja a sejtek hámlasztó folyamatait, ezzel megújulásra ösztönözve a bőrt. A hámlasztó termékek nagy előnye, hogy rendkívül kíméletesen végzik a dolgukat. A hámlasztást végezheted manuálisan és kémiai folyamatok útján. Míg a bőrradír szinte szó szerint ledörzsöli a bőröd külső hámrétegét, addig a kémiai hámlasztók észrevétlenül fejtik ki a hatásukat, és szép egyenletesen „oldják le” az élettelen sejteket. A hatásukra sem kell sokat várni, ha ugyanis este alkalmazod ezeket, akkor reggelre már láthatod az eredményt a tükörben.

Keresés