A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

ARCPERMET

 

Az arcpermetek olyan - akár lotionöket és szérumokat helyettesíthető - hidratálók, melyekkel pár spricceléssel adhatod át bőrödnek az aktív hatóanyagokat. A koreai arcpermetek ideálisak a smink felfrissítésére, valamint a bőr hidratáltságának és rugalmasságának fenntartására. Habár különféle célból használhatóak az arcpermetek, formuláikban általában nyugtató, tonizáló, revitalizáló és hidratáló összetevőket tartalmaznak.


Rendezés:

Az arcpermet rendszeres használatával üdeséggel és ragyogással ajándékozhatod meg Önmagadat

 

Az arcpermet felfrissít, hidratál, sőt, még a sminkedet is segíthet ráncba szedni minden évszakban, nem csak nyáron. Ezek az innovatív koreai termékek pár spriccelés segítségével aktív összetevői által kezelésbe veszi az arcodat és megajándékozza a frissesség érzésével. A hidratáló, tonizáló komponensek mellett, nyugtató, revitalizáló és sejtmegújító összetevőket tartalmaznak a kínálatunkban megvásárolható termékek bőséges formulái. A készítmények annyira hatásosan végzik bőrápoló feladatukat, hogy akár az arcszérumok is kiválthatóak a segítségükkel.

Az arcpermet alkalmazása roppant könnyű, egyszerű és nem utolsó sorban élvezetes. Behunyt szemekkel érezheted, ahogy az arcodra permetezett hatóanyag-komplex „munkához” lát. Az üdeség érzetét azonnal megérezheted, de hamar láthatóvá válhatnak az egyéb pozitívumok is, mint a rugalmasabb, hidratáltabb és ragyogóbb bőr. A nyári hőségben, amikor a folyamatos izzadás már-már megőrjít, szó szerint megmentőd lehet egy megfelelő permet, így könnyebben átvészelhetőek a perzselő pillanatok. Az arcpermet kis helyen is elfér, szóval a legjobb, ha a táskád mélyén tartogatod, így ugyanis nem érhetnek meglepetések és bármilyen helyzetben élhetsz a spriccelés generálta előnyökkel. Ha napközben úgy véled, ráférne a sminkedre egy kis frissítés, akkor a kis tükröd keresgélése és szöszmötölés helyett elegendő az arcodat lepermetezned. A hidratálás nemcsak a hőség heteiben élvez elsőbbséget, sőt. Bőröd egészségének elsődleges támogatója a kellő mértékű hidratáció. Ha ez nem biztosított, akkor a vitaminok, ásványi anyagok nem képesek beépülni, felszívódni, hasznosulni. A készletünkben szereplő alternatívák azon túl, hogy messzire száműzik a dehidratáltság rémét, a hatékony összetevőikkel kíméletesen, eredményesen ápolják a frissességre szomjazó arcbőrt.

Keresés