A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

ARCPERMET

 

Az arcpermetek olyan - akár lotionöket és szérumokat helyettesíthető - hidratálók, melyekkel pár spricceléssel adhatod át bőrödnek az aktív hatóanyagokat. A koreai arcpermetek ideálisak a smink felfrissítésére, valamint a bőr hidratáltságának és rugalmasságának fenntartására. Habár különféle célból használhatóak az arcpermetek, formuláikban általában nyugtató, tonizáló, revitalizáló és hidratáló összetevőket tartalmaznak.


Az arcpermet rendszeres használatával üdeséggel és ragyogással ajándékozhatod meg Önmagadat

 

Az arcpermet felfrissít, hidratál, sőt, még a sminkedet is segíthet ráncba szedni minden évszakban, nem csak nyáron. Ezek az innovatív koreai termékek pár spriccelés segítségével aktív összetevői által kezelésbe veszi az arcodat és megajándékozza a frissesség érzésével. A hidratáló, tonizáló komponensek mellett, nyugtató, revitalizáló és sejtmegújító összetevőket tartalmaznak a kínálatunkban megvásárolható termékek bőséges formulái. A készítmények annyira hatásosan végzik bőrápoló feladatukat, hogy akár az arcszérumok is kiválthatóak a segítségükkel.

Az arcpermet alkalmazása roppant könnyű, egyszerű és nem utolsó sorban élvezetes. Behunyt szemekkel érezheted, ahogy az arcodra permetezett hatóanyag-komplex „munkához” lát. Az üdeség érzetét azonnal megérezheted, de hamar láthatóvá válhatnak az egyéb pozitívumok is, mint a rugalmasabb, hidratáltabb és ragyogóbb bőr. A nyári hőségben, amikor a folyamatos izzadás már-már megőrjít, szó szerint megmentőd lehet egy megfelelő permet, így könnyebben átvészelhetőek a perzselő pillanatok. Az arcpermet kis helyen is elfér, szóval a legjobb, ha a táskád mélyén tartogatod, így ugyanis nem érhetnek meglepetések és bármilyen helyzetben élhetsz a spriccelés generálta előnyökkel. Ha napközben úgy véled, ráférne a sminkedre egy kis frissítés, akkor a kis tükröd keresgélése és szöszmötölés helyett elegendő az arcodat lepermetezned. A hidratálás nemcsak a hőség heteiben élvez elsőbbséget, sőt. Bőröd egészségének elsődleges támogatója a kellő mértékű hidratáció. Ha ez nem biztosított, akkor a vitaminok, ásványi anyagok nem képesek beépülni, felszívódni, hasznosulni. A készletünkben szereplő alternatívák azon túl, hogy messzire száműzik a dehidratáltság rémét, a hatékony összetevőikkel kíméletesen, eredményesen ápolják a frissességre szomjazó arcbőrt.

Keresés