A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

KEZELÉS - D'ALBA PIEDMONT

Nem számít milyen bőrproblémád van, nálunk megtalálod azt a kezelési terméket, ami segíteni fog! Válogass széles koreai kezelési termékeink között, melyek magas hatóanyag-tartalmukkal eredményesen veszik fel a kesztyűt az olyan bőrproblémákkal, mint hiperpigmentáció (pigmentfoltok, pattanás utáni hegek), ráncok, pattanások, bőrszárazság, túlzott faggyútermelődés és kipirosodás!

Kezelési termékeink között találhatsz esszenciákat, szérumokat, ampullákat és helyi pattanáskezelési termékeket. Esszenciáink sejt szinten kezelik a bőrt, és fokozzák az utánuk következő kezelési termékek hatékonyságát. A szérumok és ampullák olyan célzott kezelési termékek, melyek koncentrált hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, és már rövid időn belül (akár 1-2 hét) látványos eredményeket érhetsz el vele. Helyi pattanáskezelési termékeink, csak az adott pattanáson kell alkalmazni, ezért hatékonyan csökkentik a gyulladt pattanásokat, megakadályozzák a formálódó pattanások kibújását és felgyorsítják a gyógyulási folyamatot.


 

Keresés