A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

ÉJSZAKAI MASZK

Tudtad, hogy bőröd legjobban este 10 és hajnali 4 óra között képes megújulni, és te is betudsz segíteni ebbe a megújulási folyamatba? Koreai éjszakai maszkjaink tele vannak erős és innovatív összetevőkkel, melyek az éjszaka folyamán segítik bőröd regenerálódását, hogy reggelre sokkal hidratáltabb, feszesebb és ragyogóbb legyen. Minden bőrápolási rutin hasznos kiegészítője lehet egy szuper éjszakai maszk, és nálunk minden bőrtípusra megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.


Rendezés:

Melyik a legjobb arcmaszk?

Az arcmaszkok hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Nem véletlen, hogy sokunk fürdőszobájában megtalálhatók, hiszen a jótékony hatásaikat viszontláthatjuk a tükörben is. A kérdés már csak az, hogy melyik a legjobb arcmaszk, ami biztosan elhozza a vágyott eredményt? Nos, a válasz egyszerű: az, amelyik megadja az arcbőrödnek mindazt, amire szüksége van. A maszkokat azért érdemes használnod, mert célzottan és nagy mennyiségben képesek bejuttatni az arcbőrödbe a jótékony hatású összetevőket. Az általuk elérhető eredmény mondhatni azonnal látható, tényleg azt a hatást keltik, mintha részt vettél volna egy szépítő kezelésen vagy elugrottál volna egy kis wellnessre.

Mivel rengetegféle kapható, amik márkában, hatóanyagban, illetve minőségben is különböznek egymástól, ezért teljesen jogosan merül fel a kérdés: na, de melyik a legjobb arcmaszk? Erre persze nincs egyértelmű válasz. Amit tehetsz a biztos hatás érdekében, hogy a minőséget képviselő márkák termékei között válogatsz, illetve, hogy figyelembe veszed a bőrtípusodat. A termékek az összetevőiktől függően segítséget nyújthatnak a száraz, a zsíros, illetve a kombinált bőr ápolásában is. Továbbá azt is érdemes eldöntened, hogy nappali vagy éjszakai változatot keresel, ugyanis e tekintetben is más-más problémákra adhatnak megoldást. Ha épp a legjobb arcmaszk felkutatására vállalkoztál, akkor érdemes körülnézned nálunk, ugyanis összeválogattuk Neked a koreai maszkok legjavát, amik olyan különleges összetevőkkel fejtik ki a hatásukat, mint amilyen például az ázsiai gázló, a csiganyálka vagy a fügekaktusz.

Éjszakai maszk az arcápolási rutinban

A koreai hölgyek este is tesznek az arcuk szépségéért, ők ugyanis azt vallják, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni a bőrápolásra. Az esti arcápolási rutinjukat mindig az éjszakai maszkkal zárják, amivel egyben megalapozzák a reggeli arcszépítést is. Ezt úgy képzeld el, mint egy tápláló hidratáló krém, ami az éjszakai órákban fejti ki a hatását. Gyakran „sleeping pack” névvel is illetik ezeket a termékeket, ami egyértelműen arra utal, hogy az arc egy extra tápláló réteget kap az esti, éjjeli órákra. Az éjszakai maszk felvitelét követően, a koreai nők lényegében „szépre alusszák magukat”. A bőrünk alvás közben regenerálódik, ugyanis ebben a pihenési fázisban olyan folyamatok indulnak el, amiknek hatására a sejtek megújulnak.

Az este használatos koreai maszkok ezeket a folyamatokat hivatottak támogatni. A „működési” elvük nagyon egyszerű. Felkenés után egy vékony fedőréteget képeznek a bőr felszínén, ami egyrészt megvédi a bőrt a szennyeződésektől, másrészt pedig benne tartja az aktív hatóanyagokat. A fátyolmaszkokhoz hasonlóan, az éjszakai maszkok is Dél-Koreából, egyenesen a koreai nők fürdőszobájából indultak világhódító útjukra. A 10 lépéses arcápolási rutinban nagyjából a hetedik lépés a maszkok felvitele, utána már csak a szemránckrém, a hidratáló és a fényvédő krém használata van hátra. Nem jut elég időd az alvásra? Sebaj, akkor tegyél fel egy csiganyálkás, áfonyás, rizses vagy mézes éjszakai maszkot! Hidd el, senki nem fogja leolvasni az arcodról a kialvatlanság jeleit!

Keresés