A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

SZEMRÁNCKRÉM

Próbáld ki legjobb koreai szemránckrémeinket, melyek magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, és szuper összetevőikkel segítenek felvenni a harcot a finom vonalakkal, szarkalábakkal, a sötét karikákkal, táskás szemekkel és a bőr szárazsággal. Szemránckrémeink célzottan kezelik a szemkörnyéki finom bőrt és gazdag táplálást adnak a szemkörüli érzékeny bőrnek.


Gyártó: AROMATICA
11.790 Ft 7.840 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Koreai szemránckrémek szarkalábak ellen

 

Lehet, hogy azt gondolod, „áhh, ráérek még arra, hogy szemránckrémet használjak”, ezzel azonban nem feltétlenül kell megvárnod a 40-es, 50-es éveidet. Ha eredményesen akarsz küzdeni a szarkalábak ellen, akkor a megelőzésre kell fektetned a hangsúlyt, és olyan termékeket érdemes használnod, amik segítenek, hogy a későbbiekben ne legyen égető szükséged a ráncok elkendőzésére.

A felgyorsult mindennapokban, amikor egyszerűen nem jut (elég) időd magadra, fontos, hogy beépíts a koreai rutinodba egy természetes hatóanyagú szemránckrémet, ami segít frissen tartani a szemed körüli területeket. Biztos Te is ébredtél már úgy, hogy amikor belenéztél a tükörbe, akkor nem akartál hinni a szemednek. Fekete táskák, fáradt szemek, megdöbbent tekintet – ez nézett vissza Rád. Egy éjszaka alatt persze nem tudsz éveket öregedni, de az arcbőröd állapotára nagymértékben hat az életmódod. Ha nem iszol eleget, ha nem táplálkozol tudatosan, és ráadásul még a sportolást is hanyagolod, akkor könnyen meglehet, hogy a fásult tükörkép-éned állandósul. Szemránckrémet nemcsak akkor kell használnod, ha már komoly ráncokkal küzdesz.

Az általunk kínált szemkörnyékápolók természetes összetevőkkel - damaszkuszi rózsaolajjal, argánolajjal, tengeri kollagénnel, juharfanedvvel - vitalizálnak, amik kicsit helyrepofozzák a karikáidat, kisimítják a stressz hatására kialakuló szarkalábaidat, ezzel sokkal frissebbé, üdébbé és fiatalosabbá téve a tekintetedet. Hidd el, meg fogsz lepődni, hogy egy szemránckrém mennyit tud dobni rajtad - meglehet, hogy még smink sem kell ahhoz, hogy magabiztosan lépj ki az ajtón!

Keresés