A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

ESSZENCIA

Az esszencia a koreai 10 lépéses rutin szíve. A koreai nők az esszenciát tekintik a legfontosabb lépésnek az arcápolási rutinjukban. Az esszenciák hidratáló, öregedésgátló és arcszín fokozó összetevők keveréke, mely könnyed textúrájú. Állagát és koncentrációját tekintve, a tonerek és szérumok/ampullák között helyezkednek el, ugyanis nem annyira vizes állagúak, mint a tonerek, viszont nem annyira koncentráltak, mint a szérumok. Mivel az esszenciák fő célja a bőr táplálása, ezért általában olyan összetevőkből készültek, melyek biztonságosak mindennapi használatra, ellentétben pár célzott kezelésre való toner és szérum formulájával. A koreai esszenciák a bőr táplálása és hidratálása mellett elősegítik a sejtek megújulását. 


Koreai esszencia az álomszép bőrért

Az esszencia úgy kell az arcápolásban, mint a kovász a kenyérsütésben - egyszerűen kihagyhatatlan, mert annak a végeredmény látja kárát. Ha tehát azzal a gondolattal kelsz és fekszel, hogy igazán gyönyörű és hibátlan arcbőrt szeretnél, akkor bizony ki kell kísérletezned, hogy melyek azok az arcápolási termékek, amikkel elérheted a szíved vágyát. Mi már egy ideje ráálltunk erre a dologra, és több tucatnyi terméket kipróbáltunk, hogy Neked már könnyű dolgod legyen.

Gondosan utánajártunk a márkáknak, kiválogattuk azokat a kozmetikumokat, amikről keleten ódákat zengnek a koreai nők. Itt persze nem álltunk meg, hiszen ahogy mondani szokták, a puding próbája az evés. Nem hiszünk az üres reklámoknak, a valódi tartalom nélküli marketingszövegeknek, mi csakis akkor szavazunk bizalmat egy készítménynek, ha nemcsak ígér, hanem bizonyít is. Ezért van az, hogy az esszencia kínálatunkban nem találsz végtelen sok terméket, csak néhányat, mégpedig a koreai arcápolási kultúra legjavát. Ezeket egytől egyig kipróbáltuk, használtuk, majd pedig a kis szakértői csapatunk összeült és kitárgyalta, melyek bizonyultak a legjobbnak. Az általunk kínált termékeket jó szívvel ajánljuk Neked is, ha csodálatosan tiszta és tapinthatóan puha, rugalmas arcbőrre vágysz. Azt gondolod, ez csak mese habbal? Átérezzük a dolgot, mi sem hittük el, amíg a saját bőrünkön nem tapasztaltuk meg a természet erejével ható koreai esszenciák jótékony hatását, amin még a mai napig is le tudunk döbbenni. Vársz még pár napot a rendeléssel, vagy engedsz a kíváncsiságodnak most?

Keresés