Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

MINŐSÉG- ÉS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

30 napos minőség- és pénzvisszafizetési garancia

 

 

Bátran kijelentjük, hogy az általunk forgalmazott termékek minősége és hatékonysága kiváló, ezért nyugodt szívvel vállaljuk rájuk a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát.

Márkáink mögött ellenőrzött, tapasztalt és innovatív dél-koreai gyártók állnak, akik már globális szinten bizonyították, hogy kozmetikumaik biztonságosak és hatékonyak. Mi, a Goodskinnél biztosak vagyunk benne, hogy bőrápoló termékeink rendszeres használatával már rövid időn belül látványos eredményeket érhetsz el.

Mit tehetsz, ha mégis vissza szeretnéd küldeni a terméket?

Ha nem tetszik a termék színe, állaga, másra számítottál, véletlenül nem a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumot sikerült választanod, vagy kiderült, hogy allergiás vagy valamelyik összetevőre, nincs semmi gond. Nálunk a vásárlás napjától számított 30 naptári napig visszaküldheted a vásárolt terméket, ha a termék még felbontatlan állapotban van. Ezekben az esetekben mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a számodra. Ehhez nem kell mást tenned, csak telefonon (+36 30 760 0997) vagy e-mailben (hello@goodskin.hu) jelezned számukra, hogy visszaküldenéd a terméket, és a visszaküldési szándéktól jelzett 10 naptári napon belül elpostázod részünkre a visszaküldendő terméket vagy termékeket. 

A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán téged semmilyen más költség nem terhel, de a visszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni a visszaélések megelőzése miatt, ebből kifolyólag az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni.

A visszaküldés menete és az elállási nyilatkozat:

1. Töltsd ki és nyomtasd ki az Elállási nyilatkozatot.
2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.
3. Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagban, majd add át a csomagot a futárnak.

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT MINTA
Címzett: BrandBand Agency Kft.
Cím (ahova a terméket is küldeni kell): East Gate Business Park C/2., 2151 Fót, Magyarország
E-mail: hello@goodskin.hu
Rendelésszám: itt add meg a rendelésed azonosítóját!

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: ...

Szerződéskötés időpontja/átvétel időpontja: ...

A fogyasztó(k) neve: ...

A fogyasztó(k) címe: ...

A vételárat az alábbi bankszámlaszámra kérem visszautalni: ...

A fogyasztó(k) aláírása: ...

Kelt: ...

Szerintünk ezekben a termékekben nem csalódnál...

Keresés