Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Visszaküldhetem a terméket, ha nem vagyok elégedett, hogy működik a 30 napos pénzvisszafizetési garancia?

Sajnáljuk, ha elégedetlenséget tapasztaltál a termékek kapcsán, ilyen esetben vedd fel velünk a kapcsolatot (Telefon: +36 70 635 3110, E-mail: hello@goodskin.hu) és a vásárlástól számított 30 napon belül vissza tudod küldeni az új vagy maximum 10%-ban elhasznált terméket, ezt követően pedig visszautaljuk számodra a vételárat. Tudj meg többet a garancia programról ITT.

Milyen szállítási és fizetési módok közül választhatok a vásárlás során?

Részletes információkat az alábbi linken találsz róla: ITT.

A termékek 100%-ban eredeti, Made in Korea megjelöléssel ellátottak?

Természetesen. Minden egyes terméken szerepel minden eredetiség igazoló megjelölés és közvetlenül a gyártóktól származik. Amennyiben ennek az ellenkezőjét tapasztalnád, kérjük, azonnal küld vissza a terméket és a teljes vételárat visszakapod.

Mennyi a szavatossági ideje a termékeknek?

A koreai gyártók termékein mind a gyártási, mind a lejárati dátum szerepel, így ezeket pontosan be tudod tartani. A tőlünk érkező termékek legalább 3 hónap felhasználhatósági idővel rendelkeznek és lejárathoz közeli termékek értelemszerűen nem szállítunk ki, így bőven lesz időd felhasználni kézhez kapott kozmetikumokat.

Amennyiben egy termék lejárati ideje eléri a 3 hónapnál kevesebbet, úgy jelentős akciót teszünk rá és a termékleírás első sorában kiemelten jelezzük a vásárlók részére a pontos lejárati időt, lehetőséget biztosítva ezzel azok számára, akik még így is szeretnék megvásárolni a terméket.

Mi történik abban az esetben, ha sérült a termék vagy hiányzik a csomagból valamelyik rendelés?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@goodskin.hu e-mail címen és intézkedünk, hogy javítsuk/pótoljuk a hiányosságot, természetesen számodra költségmentesen.

Hogy tudom felhasználni a kuponkódokat és ajándékkártyákat?

A fizetési folyamat során, a pénztár lépéshez elérve van lehetőség beírni a kódot a fizetendő összeg fölött jobb oldalon és automatikusan levonódik a végső összegből a kedvezmény mértéke.

Le tudom mondani az elküldött rendelésemet?

Mivel professzionális és jelentősen automatizált folyamatokkal rendelkező logisztikai partnerekkel dolgozunk együtt, ahol a beérkezett rendelések szinte azonnal kiválogatásra és szállításra előkészítésre kerülnek, így sajnos maximum néhány percig lenne lehetőség visszamondani a szállítást a rendelés után.

Ha mégsem szeretnéd megvásárolni a megrendelt termékeket, akkor ne vedd át a csomagodat a futártól/boxból, és így az visszakerül hozzánk, viszont ebben az esetben csak a termékek árát van módunk visszatéríteni, a szállítási költségek levonásra kerülnek a végösszegből.

Két napja írtam e-mailt, de még mindig nem kaptam választ, mi a teendő?

Sajnáljuk, ha ezt tapasztaltad. Mindent megteszünk, hogy 48 órán belül mindenki választ kapjon a feltett kérdéseire, de némely kiemelten forgalmas időszakban előfordulhat némi csúszás, de mindenképpen választ fogsz kapni, illetve nézd meg a spam mappádban is, esetleg oda is kerülhetett a válaszunk. De ajánljuk a Messenger chat funkciónkat is, itt közvetlenebb és talán gyorsabb információval is tudunk szolgálni.

A termékek állatkísérlet mentesek, illetve csak természetes összetevőket tartalmaznak?

Bátran kijelentjük, hogy az általunk forgalmazott termékek dél-koreai gyártói forrásból érkezik hozzánk Magyarországra, így biztosak lehettek benne, hogy nem tesztelték őket állatokon, hiszen Dél-Koreában törvény tiltja az állatokon való tesztelést! Részletek: ITT.

A termékeink között megtalálhatóak csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok és szintetikus összetevőket tartalmazó kozmetikumok is. Csak természetes összetevőket tartalmazó termékeink pl.: Aromatica, Benton, Klairs márkák kínálata. Ez az információ minden esetben feltüntetésre kerül az egyes termékoldalakon.

A Goodskin álláspontja, hogy attól, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz egy kozmetikum, nem feltétlenül jobb a szintetikus összetevőket is tartalmazó termékeknél. Ezt az elvet követve kínálatunkban elérhetőek csak természetes és organikus összetevőket tartalmazó koreai kozmetikumok, valamint vegyes (természetes és szintetikus) összetevőket tartalmazó kozmetikumok, hogy mindenki megtalálhassa a számára leghatékonyabb kozmetikumokat.

Keresés