Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

HIDRATÁLÁS

A hidratálás minden arcápolási rutin egyik legfontosabb része, ezért nélkülözhetetlen egy hatékony hidratálókrém, arcolaj vagy arcpermet beépítése a rutinba. A hidratálók segítik a bőröd egészséges és fiatalos működését sejtkommunikáló hatóanyagokkal, bőrazonos összetevőkkel és antioxidánsokkal. Próbáld ki legjobb koreai hidratáló koreai kozmetikumainkat!


Rendezés:

Hialuronsav gél, a természetes vízmegkötés nagymestere

Előre kell bocsátanunk, hogy nem hiszünk a csodatermékekben, amikről az a hír járja, hogy pikkpakk csodálatossá teszik az arcbőrt. Bizonyos készítmények viszont meglehetősen közel járnak hozzá, amik a természetes összetevőiknek köszönhetően fejtik ki a hatásukat. Idesorolható a hialuronsav gél is, ami egy olyan hidratáló elemet tartalmaz, amit a bőr maga is termel, méghozzá abból a célból, hogy meg tudja tartani az életet jelentő vizet. Kiváló kinálattal rendelkeznek a következő márkák ehhez kapcsolódóan: MisshaMizonBentonKlairs.

Hatékony hidratálás hialuronsavval

A hialuronsav lényegében nem más, mint cukormolekula, a testünk egyik legfontosabb építőköve, ami minden sejtünkben megtalálható. Az összes mennyiség közel fele a bőrünkben van. Jelenléte azért annyira fontos, mert a saját súlyának az ezerszeresét is képes megkötni víz formájában. Mivel kortól és bőrtípustól függetlenül csak a megfelelően hidratált bőr tud egészségesen működni, ezért nagyon fontos, hogy az arcápolási rutin végéről a hidratálás se maradjon el. Ha zsíros a bőröd, akkor önmagában is bátran használhatod, de ha száraz, vízhiányos arcbőröd van, akkor inkább tegyél belőle a hidratálókrémedbe.

Bárhogy is alkalmazod, ugyanazt a hatást fogod elérni: ragyogóan táplált, hidratált arcbőrt. A magas antioxidánstartalmának köszönhetően a hialuronsav gél nemcsak a vízmegkötésben jeleskedik, hanem a bőröregedés gátlásban is. Rendszeres használatával hatékonyan mérsékelhetők, eltüntethetők a szarkalábak, mimikai ráncok. A hialuronsav gél nem csodaszer - az összetevői viszont igazán ütős egyveleget alkotnak, és segítenek a fiatalos, friss, üde kinézet megőrzésében.

A hidratálás az arcápolási rutin egyik legfontosabb lépése

Sokan tévesen azt gondolják, hogy csak a száraz bőrt kell hidratálni, ez azonban messze jár a valóságtól. Minden típusú bőr, még a zsíros is igényli, hogy biztosítsuk számára a megfelelő nedvességet. A hidratálásban első helyen végeznek a hidratáló arckrémek, amik célzottan arra lettek kifejlesztve, hogy az arc megtisztítása és esetleg tonizálása után „visszatöltsék” a sejtek nedvességét. Ezt mindegyik más-más hatóanyagokkal valósítja meg. Csak, hogy néhány igen kedvelt alkotóelemet említsünk, a csiganyálka szűrlet, a zöldség kivonatok, az aloe vera, az avokádóolaj és a napraforgóolaj is az arc hidratálását hivatott szolgálni.

Mi úgy gondoljuk, hogy azok a legjobb hidratáló krémek, amik a természet erejével hatnak, hiszen a természetes anyagokban minden fontos alkotóelem megtalálható, amikre a bőrünknek szüksége lehet. A hidratálásban toplistás termék a hialuronsav krém is, ami abban különbözik a többi terméktől, hogy a testünk egyik legfontosabb alkotóelemét is tartalmazza. A különlegességét annak köszönheti, hogy elképesztően sok nedvességet képes megkötni, ennek köszönhetően pedig nagyon hatásosan növeli a bőrünk víztartalmát. Ha biztosra szeretnél menni vagy esetleg már abban a korban vagy, amikor az anti-aging folyamatokkal is számolnod kell, akkor semmi esetre se mondj le a hialuronsav krém által nyújtott hatásról! Magad is meg fogsz lepődni azon, hogy a rendszeres használatával mennyivel puhább és egyenletesebb lesz az arcbőröd.

Keresés