Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Kiemelkedő minőség és ár-érték arány

Kiemelkedő minőség, szuper ár-érték arány

 

Lehet még nem tudtad, de a koreai szépségápolás épp meghódítja a világot. Nem csoda, ehhez minden eszköz a kezükben, de legerősebb fegyverük: a kozmetikumok. 

Minőség

A koreai szépségápolás sokkal több, mint a 10 lépéses rutin, fátyolmaszkok vagy BB krém. A koreai kozmetikumok mögött egy rendkívül innovatív és versenyképes dél-koreai szépségipar működik, melyet a dél-koreai férfiak és nők magas elvárásai kényszerítenek fejlődésre. A koreai bőrápolók körében ritkasorba megy a márkahűség. A vásárlók állandóan keresik a "következő nagy dobást" a piacon, ezért a kozmetikum márkáknak gyorsan ki kell elégíteniük ezeket az igényeket. Ez azt is jelenti, hogy muszáj a termékeknek látható eredményeket felmutatniuk, mert ha nem hatnak, akkor bizony nagyon gyorsan elfordulnak a vásárlók a terméktől. Ez a fajta állandó verseny szó szerint kényszeríti a gyártókat, hogy csak minőségi kozmetikumokkal rukkoljanak elő, ha a pályán akarnak maradni. 

Vezető márkák

A minőséget garantálja, hogy vezető, globális jelenléttel rendelkező dél-koreai márkák termékeit kínáljuk koreai kozmetikum webshopunkban. A Dr. Oracle márkánk mögött az Oracle Csoport áll, akik Dél-Korea egyik legnagyobb bőrgyógyászati klinikájával rendelkeznek. Missha márkánk globálisan több mint 13 ezer üzeltben elérhető. A szintén világhírű Mizon márkánk több mint 46 országban van jelen. Az innovatív termékeiről híres Neogen Dermalogy már 20 éve van a piacon és több mint 1300 üzletben elérhetőek a termékei a világban. A Benton pár éve jelent meg a világszínpadon, és rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb K-beauty márkává vált Európában és az Egyesült Államokban is, és több terméke is az eladási listák és véleményező oldalok élén végezte. Az Aromatica ECOCERT minősítésű összetevőiről és bőrápoló kozmetikumairól ismert, illetve részese az EWG VERIFIED™ programnak, melynek részvevői elkötelezettek a biztonságos és organikus termékek fejlesztéséért. Az Aromatica egyelőre az egyetlen olyan koreai márka, mely kiérdemelt az EWG’s Skindeep Champion Statust, melyet a toxinmentes termékeket gyártó márkák kaphatnak meg. 

Ár-érték arány

A koreai nők (és férfiak) tudják, hogy mit akarnak, azt hogyan akarják és nem akarnak érte vagyonokat költeni. (Ismerős?) A márkák közötti fogyasztóért kiélezett versenynek köszönhetően elérhető árakon juthatunk ultra szuper formulákhoz anélkül, hogy a minőségben kompromisszumot kellene kötnünk. Csak hasonlíts össze egy nyugati kozmetikum és egy koreai kozmetikum összetevő listáját, magad is tapasztalhatod, hogy mennyivel gazdagabb összetevő listával rendelkeznek a koreai termékek, mégsem kell érte vagyonokat költeni. Biztos lehetsz benne, hogy Goodskinen a pénzedért hatékony formulákat tartalmazó kozmetikumokat kapsz.

Törzsvásárlói Program

Az alábbi linken tudtok tájékozódni a részletekről: Itt.

 

Hozz okos döntést! Válassz koreai kozmetikumot!

Keresés