A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Aromatica

Nem csoda, hogy a márka jelszava a szépség és biztonság, hiszen az Aromatica számos terméke ECOCERT minősítéssel, vegán védjeggyel és EWG minősítéssel is rendelkezik. AZ ECOCERT minősítést azok a biztonságos natúrkozmetikumok kaphatják meg, melyek átestek egy szigorú ellenőrzési és értékelés folyamaton. Az élet tiszteletben tartása véget, az Aromatica gyártója soha nem használ állati eredetű összetevőket, csak szerves növényi összetevőket, ezért kiérdemelte a Vegan Society védjegyet. A fenntartható fejlődés jegyében, pedig soha nem használnak olyan növényi összetevőket, amik veszélyeztetett növényekből származnak. Az Aromatica volt az első koreai kozmetikai márka, mely megkapta az EWG-től a Skin Deep Champion Status minősítést 2016-ban. Ezt a minősítést azok a márkák kaphatják meg, melyek teljesen toxin-mentes termékeket gyártanak, tehát az általuk gyártott kozmetikumok teljesen biztonságosak. Az Aromatica elkötelezett, hogy megtalálja a legjobb növényi hatóanyagokat, ezért a cég a világ minden tájáról kutat és használ összetevőket. Termékeikben csak a legjobb illóolajokat használják fel, olyanokat, melyek őshonosak az adott területen. 


Rendezés:

Természetes arcápolás Aromatica termékekkel

 

El kell áruljunk Neked egy titkot: mi nagyon válogatósak vagyunk. Éppen ezért, nehezen találunk olyan márkát, termékcsaládot, amire 100%-kal azt mondjuk, hogy “na igen, ez aztán tényleg a top kategória”.

Főleg a mai világban, amikor is a drogériákat, webáruházakat elárasztják az olcsó tucattermékekkel, amik jók, jók, de a hatás bizony lehetne jobb is. Miután megelégeltük a dolgot, és elkezdtük keresgélni a jobban “működő”, eredményesebb kozmetikumokat, rátaláltunk az Aromatica márkára.

Szerintünk egészen elképesztő, amit a védjegye alatt születő hidratálók, arcolajak, tonerek, szemránckrémek művelnek a bőrrel. Bármilyen terméket is használsz, a hatás nyilvánvalóan fontos, elvégre azért kened a bőrödre, hogy utána lásd a pozitív változást. Ugyanakkor, mi azt is lényegesnek tartjuk, és tudjuk, hogy Te is, hogy ezért a hatásért milyen árat kell fizetni. Ha a kozmetikumok tele vannak nyomva mesterséges adalékanyagokkal, ha a fejlesztési, tesztelési fázisban állatokon kísérleteztek, akkor nem túlzás azt mondani, hogy a kenceficék többet ártanak, mint használnak - nem feltétlenül csak a bőrünknek, hanem a lelkünknek, a világnak is. Mi ezt is szem előtt tartjuk, amikor kereső üzemmódra állunk. Az Aromatica hozzánk hasonlóan az erőszakmentes, természetes életmód mellett tette le a voksát, és ennek megfelelően csak olyan termékeket kínál a szép bőrre vágyó hölgyeknek, amik ennek szellemében készülnek. Az Aromatica termékek hatása pedig, maga a csoda, ami persze nem igaz, mert ez a valóság, próbáld ki Te is!

Keresés