A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Cosrx

A COSRX viszonylag új, innovatív márkaként nagyon hamar népszerűséget és elismertséget vívott ki magának, rengeteg bőrproblémával küzdő embernek tudtak a termékei gyors és hatásos segítséget nyújtani, amik értelemszerűen a vásárlói visszajelzéseken és az eladásokon is hamar meglátszottak. A COSRX alapítója több mint egy évtizeden át tanulmányozta a különböző bőrtípusokat és a bőr szükségleteit, mielőtt megalapította a saját márkáját. Az alapító, akit csak Mr. RX-ként ismernek, a márka szimbólumává vált. A COSRX kínálatában bőrbarát, de mégis magas hatóanyagtartalmú és kíméletes megoldásokra találhatsz. A COSRX a cosmetics (Cos) és a prescription (RX), mint receptre felírható szavak összetételéből származik és mint ilyen, a márka arra törekszik, hogy csak a legszükségesebb hatóanyagok legyenek jelen a termékeikben - viszont azok erőteljes koncentrációban, a kiváló ár-érték arány eléréséhez - és minden ami szükségtelen az adott bőrprobléma megoldásához az elhagyható legyen.


Rendezés:
5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: COSRX
5.390 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Gyártó: COSRX
6.290 Ft
Utolsó 3 db raktáron

A Cosrx termékekben nem fog csalódni

A Cosrx egy meglehetősen népszerű koreai bőrápolási márka, ami igen hamar kivívta magának az elismerést. Ennek egyszerű a magyarázata: hatásos megoldást adott a bőrhibák, bőrproblémák kezelésére, megszüntetésére. Nem csoda, hogy a nők elkezdték isteníteni és rendszeresen használni a Cosrx termékeket. A siker mögött persze a mai napig is kemény munka áll.

 

Mit érdemes tudni a Cosrx kozmetikumokról?

Az alapítók hosszú évtizedekig tanulmányozták azt, hogy a bőrnek milyen igényei lehetnek bőrtípustól függően. Rengeteg megfigyelés, kutatás és fejlesztés után jutottak el oda, hogy végül megalapítsák a Cosrx márkát. Az alapító, akit stílusosan csak Mr. RX-ként ismerünk, azt vallja, hogy a termékeknek csak a kulcsfontosságú összetevőket kell tartalmazniuk. Teljesen felesleges teletömni ezeket mesterséges adalékanyagokkal. Emiatt van az, hogy a Cosrx termékekben tényleg csak minimálisan vannak jelen ilyesmik, a magas koncentrációjú, értékes összetevők mellett. Természetesen ezeket a készítményeket nem tesztelik állatokon. 

A Cosrx termékek között magas hatóanyagtartalmú, mégis kíméletes és bőrbarát készítményeket találhatsz, amik hatékony segítséget nyújtanak a bőrápolásban, illetve a bőrproblémák mérséklésében. Akkor is bátran használhatod ezeket, ha érzékeny, problémás bőröd van, hiszen kíméletesen bánnak vele. Mindezek után azt gondolhatnád, hogy biztosan aranyáron lehet csak beszerezni a készítményeket, de akkor most fog leesni az állad: a Cosrx termékek abszolút megfizethetőek. Mivel ennyi pozitív tulajdonságot tudhatnak magukénak, nem is kérdés, hogy a Goodskin webáruházban is megtalálhatod ezeket.

 

Cosrx termékpaletta

A Cosrx termékek sorában vannak pattanás elleni tapaszok, arclemosó gélek, pórustisztító és pórusösszehúzó folyadékok, esszenciák, bőrtisztító és hidratáló tonerek, éjszakai spa maszkok, pattanásos és problémás bőrre való krémek, illetve hámlasztó folyadékok is. A széles termékpalettának köszönhetően, bármilyen bőrtípusra és bőrproblémára megtalálhatod az ideális kozmetikumokat, amiknek a használata meghozza Számodra a várt eredményeket. A termékek tele vannak természetes összetevőkkel, amik bizonyítottan kifejtik a jótékony hatásaikat a bőrre. Csak, hogy néhányat említsünk a sok közül, az ázsiai gázlót levélvízzel, a méhviaszt, a csiganyálkát, a fűzfa kéregnedvet és a teafaolajat is felfedezheted a Cosrx termékek összetevő listájában. Mivel ezek nem szokványos alkotóelemek, ezért kicsit talán idegenkedhetsz tőlük, de hidd el, a bőröd hálás lesz a bennük rejlő értékes hatóanyagokért!

A szakértői csapatunkkal azt a célt tűztük ki, hogy a vásárlóinknak 100% eredeti kozmetikumokat kínáljuk, amelyek magas minőségű, természetes összetevőik révén fejtik ki a hatásukat. Így kerültek képbe a Cosrx termékek is, amik teljes mértékben összhangban vannak az általunk vallott értékekkel. Nálunk kizárólag olyan kozmetikumokat találhatsz, amiket nem teszteltek állatokon és biztonságos, etikus gyártási technológia alkalmazásával kerültek forgalomba. Mindegyik termékünket kipróbáljuk, a saját bőrünkön tesztelünk, hogy hitelesen tudjuk ajánlani Neked is.

Keresés