A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

d'Alba piedmont

A d'Alba piedmont termékeinek fejlesztése során folyamatosan arra törekszik, hogy a leghatékonyabb összetevők kombinációjával a lehető legtöbb bőrproblémára megoldást kínáljon. A termékek teljes mértékben mentesek tartósítószerektől, mesterséges színezékektől és illatanyagoktól, hogy a hatékony hidratáló és bőrápoló hatás mellett az irritáció esélyét a lehető legminimálisabbra csökkentsék. A koreai arcápolási márkák közt is különleges összetevőnek számít a márka kínálatában a fehér szarvasgomba, melyet olaszországi forrásból szereznek be, kombinálva ezzel az európai és a koreai szépségápolás legjobb hagyományait.


Rendezés:

D'Alba Piedmont termékek változatos bőrproblémákra

Sokan, sokféle bőrproblémával küzdünk és sajnos előfordul, hogy egyszerre több nem kívánatos jelenség is felbukkan. Biztosan Te is részese voltál már a jelenetnek, hogy reggel belenézve a tükörbe, nemcsak táskás szemek meredtek vissza rád, hanem ráadásul vöröslő pattanás is éktelenkedett az arcodon. Ilyenkor gyors és hatásos segítséget nyújthatnak a d'Alba piedmont által készített termékek, amik meglehetősen változatos bőrproblémákra, hibákra nyújtanak eredményes megoldást.

Ha például kombinált kevert arcbőröd van, akkor a zsíros, illetve száraz részek kiegyenlítéséhez jól jöhet a bőrkiegyenlítő toner. A pure csomagolásbanformuláikban prémium összetevőket találsz, amik egyensúlyba hozzák a bőröd faggyútermelését, illetve nedvességtartalmát. A d'Alba piedmont termékei között egy különleges fehér szarvasgombás arcpermet is pihen, ami igazi multifunkciós segítség a természetes bőrápolásban. Amit biztosan tud: revitalizálja a bőrt, kisimítja a ráncokat, csökkenti a gyulladást és késlelteti az öregedés jeleit. A szakértők egyéb jótékony hatásokat is tulajdonítanak a fehér szarvasgombának, ami a végeredményen is meglátszik. A bőröd egyszerűen sokkal szebb, puhább és egészségesebb lesz. Végül, de semmi esetre sem utolsó sorban, ott van az isteni arctisztító balzsam, ami lágyan, kíméletesen, mégis hatásosan tünteti el a pórusokba ragadt nem kívánatos szennyeződéseket. A d'Alba piedmont regeneráló krém pedig szintén a faggyútermelés szabályozásában nyújt segítséget, mindamellett, hogy csökkenti a ráncokat és javítja a sejtmegújulást.

Keresés