A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

NEOGEN

A NEOGEN Dermalogy előfutára a bőrápolási trendeknek és technológiáknak, vezetők a természetes összetevők igazi erejének a kiaknázásában. Egyedülálló és innovatív technológiájuknak - 6 alapvető bio technológa (six-cores bio technology) - köszönhetően magas minőségű és teljesítményű, állatkísérlet-mentes termékeket gyártanak. A NEOGEN termékcsaládja a gondos és alapos fejlesztéseknek köszönhetően minden bőrtípusra és bőrproblémára kínál megoldást, így mindenki könnyen személyre szabhatja a bőrápolási rutinját a bőrtípusának és bőrproblémáinak megfelelően. 


Rendezés:

Neogen márka, előfutár a szépségápolásban

A bőrápolás sok kérdést felvet, de abban biztos lehetsz, hogy a Neogen Dermalogy mindenre választ ad. A márkanév mögött álló szakértői csapat mindig egy lépéssel a nemzetközi trendek, technológiák előtt jár, ami azt jelenti, hogy rengeteg új, a korábbiaknál hatásosabb készítményeket kínálnak. Legyen szó arctisztításról, hidratálásról, a ráncok, szarkalábak mérsékléséről, eltüntetéséről, a természetes bőrragyogás fokozásáról vagy sejtmegújításról, a Neogen termékekre minden esetben számíthatsz. Eredményességüket a gondosan összeválogatott természetes alapanyagoknak köszönhetik. Emellett a nagyfokú szakértelem és a modern technológia is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a kozmetikumok maximálisan eleget tesznek az igényeknek.

Mivel mi is nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy mit tudnak, így hát fogtuk és kipróbáltuk ezeket. Az igazság az, hogy nagy reményeket fűztünk hozzájuk és bizony nem csalódtunk. A Neogen Dermalogy nemcsak ígér, hanem teljesít is. Kínálatunkban megtalálhatod a kedvenceinket: a tőzegáfonyás és az áfonyás arctisztító habot, a körömvirágos arctisztító vizet, a szérum arcpermetet és a kapszulás fátyolmaszkotday-light fényvédő krémet. Természetesen nincs akadálya annak sem, hogy az egyes termékeket külön-külön használd, de ha igazán látványos eredményt szeretnél elérni, akkor valamennyit építsd be az arcápolási rutinodba! Az összetevők önmagukban is megteszik azt, amit kell, de együtt alkalmazva erősítik egymás hatását. Hidd el, ha próbát teszel a márkatermékekkel, akkor már az első használat után is igazi favoritokká fognak válni!

Keresés