A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Purito

A Purito filozófiája, hogy kizárólag természetes összetevőkkel dolgozzanak és minden kémiai adaléktól mentes, tiszta kozmetikumokat hozzanak létre, amint a márka neve is ezt jelenti. Néhány erőteljes kémia összetevővel sokszor lehet gyors és átmeneti hatást elérni a bőr állapotában, de amennyiben tartós és természetes eredményt szeretnék, akkor érdemes kicsit hosszabb időt rászánni a bőröd ápolására és tartós eredményben lesz részed, amiben a Purito termékcsaládjai segítségedre lesznek. A Purito termékek EWG minősítésűek, illatanyag mentesek, vegán kozmetikumok és természetesen állatkísérlet-mentesek.


Rendezés:

A Purito termékek a természet erejével hatnak

A Purito márka azzal keltette fel a hölgyek figyelmét, hogy elérte azt, amit más kozmetikai cég nem tudott, vagy legalábbis nem úgy, ahogy ő. Ezek a termékek a természet erejével hatnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt és egyiket sem tesztelik állatokon. A használatuk az erőszakmentes és a vegán életmódba is tökéletesen beleilleszthető. Az alapítók azzal a céllal kezdtek bele a Purito termékek kifejlesztésébe, hogy kémiai adalékoktól mentes, tiszta kozmetikumokat hozzanak létre, amik kizárólag a természetes összetevőik révén fejtik ki a hatásukat.

 

Purito márka filozófiája

Sok-sok munka, kísérletezés és fejlesztés után elérték a céljukat, létrejött a Purito márka. Bár pontosan tudták, hogy a kémiai hatóanyagokkal sokkal gyorsabb és látványosabb eredményeket lehet elérni, de ezek jellemzően csak átmenetileg garantálják a szép, egységes bőrt. Ezzel szemben a Purito termékek ugyan lassabban fejtik ki a hatásukat, de a természetes anyagokkal elért eredmény hosszútávon is megmarad. Mindegyik kozmetikum EWG minősítéssel rendelkezik, amit csak azok a márkák kaphatnak meg, amik teljesen toxin-mentes termékeket gyártanak. 

Mivel a Goodskin filozófiájával teljes mértékben összeegyeztethető a Purito termékek által képviselt értékrend, ezért a webáruházunkban el is hoztunk Neked néhányat belőlük. Mi a minőségben hiszünk, nem a mennyiségben, ezért tényleg csak pár kozmetikum közül választhatsz. Az arcápolási rutinod kialakításakor nem a termékek halmozása a cél, hanem az, hogy tényleg azokat a készítményeket használd, amikkel elérheted a hőn áhított hatást. Mi nem csodálkoznánk, ha a Purito termékek között találnád meg ezeket, ugyanis a saját bőrünkön tapasztaltuk a jótékony hatásaikat. A hitelesség számunkra nagyon fontos, éppen ezért minden egyes kozmetikumot kipróbálunk, és csak akkor teszünk be valamit a webáruházunkba, ha mi magunk is igent mondunk rá.

 

Purito termék kínálatunk

Ha szemügyre veszed a kínálatunkat, akkor láthatod, hogy a Purito termékek sorában sokféle kozmetikum szerepel. A fényvédőt, a bőrfeltöltő és bőrtökéletesítő esszenciát, a bőrregeneráló és anti aging szérumot, valamint a hialuronsav szérumot is beszerezheted tőlünk. Az összetevők között pedig zöld besorolású alapanyagok szerepelnek, például az ázsiai gázló kivonat, illetve más növényi kivonatok, amik gazdag vitamin és ásványi anyag tartalmuknak köszönhetően fejtik ki a hatásukat. A vásárlóink által legjobbnak ítélt termékeket Goodskin kedvenc jelzéssel látjuk el, amit a Purito termékeknél is felfedezhetsz. A Purito termékek az összetevőik és a gyártási technológiájuk tekintetében is összhangban vannak az általunk vallott értékrenddel. A hatóanyagok magas minőségű, természetes és válogatott alapanyagokból származnak. A cégek a gyártás során biztonságos és etikus megoldásokat alkalmaznak. A termékeket nem tesztelik állatokon, sőt, mi több, állati összetevőket sem tartalmaznak. Amennyiben az erőszakmentes, természetes életmód mellett tetted le a voksodat, akkor ezek a készítmények Számodra is tökéletes választásnak bizonyulnak.

Keresés