A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Mizon

Egy csapat koreai bőrgyógyász és szépségápolási kutató közös projektje a Mizon márka, amely azzal a céllal jött létre, hogy a tudomány legfrissebb eredményeit mindenki számára elérhetővé tegye közepes árfekvésű termékeivel. A márka termékfejlesztőinek törekvése az volt, és a mai napig is az, hogy a leghatásosabb összetevők, és ezeknek a maximális hasznosságot nyújtó kombinációja nyújtson folyamatosan bőrápolást a koreai kozmetikumokat és arcápolási termékeket használóknak.


Gyártó: MIZON
5.620 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: MIZON
5.880 Ft
Utolsó 2 db raktáron

A Mizon termékek mindig az élen járnak

 

A tökéletes arcbőr nem a véletlen műve. Ha a megfelelő termékekre esik a választásod, akkor garantáltan meghálálja a törődést. A Mizon termékekről nem biztos, hogy hallottál már, de tudod, ami jó, annak nem kell reklám. Ha egyszer kipróbálod a márka védjegye alatt születő készítményeket, akkor megtapasztalhatod az ázsiai nőktől származó wellness élményt, ami itt Európában még csak most kezd ismertté válni.

A Mizon termékek története a Benton és a Missha márkákhoz hasonlóan egészen elképesztő. Egy csapat koreai bőrgyógyász és szépségápolási kutató úgy döntött, hogy korszakalkotó ötlettel rukkolnak elő a szépségiparban. Ez nem volt más, mint a Mizon márka, amit azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy a tudomány innovatív eredményeit kombinálják az ősi hagyományokkal. Így történt, hogy nők millióinak fürdőszobája lett tele azokkal a hámlasztó krémekkel, hidratálókkal, regeneráló ampullákkal, éjszakai maszkokkal, szemránckrémmel, bőrfeszesítő szérumokkal, amit a szakértői csapat hozott létre. Mivel meggyőződésük, hogy nemcsak a kiváltságos hölgyeknek lehet szép, ragyogó és kellőképpen hidratált bőrük, ezért a Mizon termékek ára a megfizethető sávban mozog. A készítményekben speciális összetevők egyvelegét keverték, amit hosszú évek alatt fejlesztettek tökéletesre. Folyamatosan vizsgálták, elemezték a nők igényeit, vágyait, és ezeket vették alapul akkor is, amikor megalkották a világhírű termékeket, amelyek most Számodra is elérhető közelségbe kerültek. Az összetevők között egészen különlegeseket is találhatsz, de egy pillanatig se kételkedj, ezek a legjobbak, amivel kényeztetheted a bőrödet!

Keresés