A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Mizon

Egy csapat koreai bőrgyógyász és szépségápolási kutató közös projektje a Mizon márka, amely azzal a céllal jött létre, hogy a tudomány legfrissebb eredményeit mindenki számára elérhetővé tegye közepes árfekvésű termékeivel. A márka termékfejlesztőinek törekvése az volt, és a mai napig is az, hogy a leghatásosabb összetevők, és ezeknek a maximális hasznosságot nyújtó kombinációja nyújtson folyamatosan bőrápolást a koreai kozmetikumokat és arcápolási termékeket használóknak.


Rendezés:
5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: MIZON
5.950 Ft
Raktáron
Gyártó: MIZON
5.930 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: MIZON
11.890 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: MIZON
7.350 Ft
Utolsó 1 db raktáron

A Mizon termékek mindig az élen járnak

A tökéletes arcbőr nem a véletlen műve. Ha a megfelelő termékekre esik a választásod, akkor garantáltan meghálálja a törődést. A Mizon termékekről nem biztos, hogy hallottál már, de tudod, ami jó, annak nem kell reklám. Ha egyszer kipróbálod a márka védjegye alatt születő készítményeket, akkor megtapasztalhatod az ázsiai nőktől származó wellness élményt, ami itt Európában még csak most kezd ismertté válni.

A Mizon márka

A Mizon termékek története a Benton és a Missha márkákhoz hasonlóan egészen elképesztő. Egy csapat koreai bőrgyógyász és szépségápolási kutató úgy döntött, hogy korszakalkotó ötlettel rukkolnak elő a szépségiparban. Ez nem volt más, mint a Mizon márka, amit azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy a tudomány innovatív eredményeit kombinálják az ősi hagyományokkal. Így történt, hogy nők millióinak fürdőszobája lett tele azokkal a hámlasztó krémekkel, hidratálókkal, regeneráló ampullákkal, éjszakai maszkokkal, szemránckrémmel, bőrfeszesítő szérumokkal, amit a szakértői csapat hozott létre. Mivel meggyőződésük, hogy nemcsak a kiváltságos hölgyeknek lehet szép, ragyogó és kellőképpen hidratált bőrük, ezért a Mizon termékek ára a megfizethető sávban mozog. A készítményekben speciális összetevők egyvelegét keverték, amit hosszú évek alatt fejlesztettek tökéletesre. Folyamatosan vizsgálták, elemezték a nők igényeit, vágyait, és ezeket vették alapul akkor is, amikor megalkották a világhírű termékeket, amelyek most Számodra is elérhető közelségbe kerültek. Az összetevők között egészen különlegeseket is találhatsz, de egy pillanatig se kételkedj, ezek a legjobbak, amivel kényeztetheted a bőrödet!

A Mizon termékekről egyszerűen csak jót lehet mondani. Ha be kellene sorolnunk ezeket valahová, akkor azt mondanánk, hogy a magas minőségű természetes kozmetika úttörői, amik látványos hatást eredményeznek az arcbőrön. Sok évvel ezelőtt még mi sem gondoltuk volna, hogy Dél-Koreában kell keresni a csodálatosan sima, egyenletes és puha arcbőr titkát. De lám, kiderült, hogy a koreai hölgyek mégis csak tudnak valamit, amit mi, nyugatiak még csak most kezdünk felfedezni. A Mizon márka viszonylag gyorsan sikeressé vált keleten, onnan pedig csak néhány év kellett, hogy Európába is berobbanjon és felszálló pályára álljon. Ma pedig sokan már el sem tudjuk képzelni a fürdőszobánkat Mizon termékek nélkül.

Miben rejlik a Mizon titka?

Mi úgy gondoljuk, hogy az általa képviselt minőség tette naggyá. Másfelől pedig annak is nagy szerepe volt a Mizon termékek sikerében, hogy a minőséget megfizethető termékekbe csomagolták. A termékpalettájuk igen változatos. A Mizon krémek mellett, a szérumokat, hidratálókat, pattanás elleni arctapaszokat, C-vitaminos ampullákat is kipróbálhatod. Nem számít, hogy milyen típusú az arcbőröd, vagy hogy milyen bőrproblémákkal küzdesz, a Mizon termékek között megtalálhatod azokat a készítményeket, amik gyors és hatásos eredménnyel szolgálnak. A termékek különlegessége, hogy nagyon kellemes a konzisztenciájuk, ennek köszönhetően pedig, kényelmesen felvihetők az arc különböző területeire. A bőr hihetetlenül könnyedén beszívja az értékes hatóanyagokat, amiket aztán rövidesen meg is hálál.

Keresés