Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Nemzetközi díjnyertes és közönségkedvenc kozmetikumok

Nemzetközi közönségkedvenc és díjnyertes K-beauty kozmetikumok

 

 

Nem maradj le azokról az izgalmas koreai kozmetikumokról, melyek a nemzetközi beauty oldalakon és véleményező platformokon első helyen végeztek!

 

A Goodskin kínálatának kialakításakor szerettük volna figyelembe venni, hogy mik azok a koreai kozmetikumok, amikről mindenki beszél a nemzetközi éterben (és Koreában), amik elárasztották az internet szépségápolási bugyrait és a keresési listák élén végeztek. Ezen kozmetikumok megtalálásához szerencsére segítségünkre volt számos - főleg - koreai és amerikai kozmetikumokkal foglalkozó applikáció és szakmai weboldal, melyek óriási olvasói bázissal és elérésekkel rendelkeznek. Ezen platformok általában évente vagy félévente publikálják azokat a K-beauty kozmetikumokat, melyek felhasználóik vagy közönségük szerint a legjobbak, leghatékonyabbak és bizony szállítják az ígért eredményeket. Ezen oldalak közül most be is mutatunk pár koreai véleményező és ranglista készítő oldalt, melyek alapján kialakítottuk Díjnyertes koreai kozmetikumok kollekciónkat. 

Ismerd meg a legnépszerűbb koreai szépségápolással foglalkozó appokat!

HwaHae

Az egyik legnépszerűbb szépségápolási termékekkel foglalkozó összehasonlító/elemzői applikáció Dél-Koreában, mely nem csak segít különféle kozmetikum és szépségápolási termék összetevőinek összehasonlításában és EWG kockázatának az ellenőrzésében, de a felhasználók megosztják rajta őszinte véleményüket és tapasztalataikat a termékekkel kapcsolatban, hogy ezzel más felhasználók választását megkönnyítsék. Az applikáció már több mint 60 000 termékről kínál információt, sajnos csak koreai nyelven. A HwaHae félévente közli a Hwahae Beauty Awards kategóriáinak győztes termékeit, melyet egytől-egyik a felhasználók emeltek a lista elejére.

 

Powder Room

Egy újabb szépségápolási applikáció, melyet az alapító Kim Jung-eun azzal a céllal hozott létre, hogy segítségével bárki megtalálhassa azt a szépségápolási terméket, ami a legjobban illik az ő bőréhez. Mára, Dél-Korea egyik legnagyobb online szépségápolási platformjává nőtte ki magát és több mint 1,7 millió felhasználóval büszkélkedhet. Míg nyugaton - és nálunk is- főként e-kereskedelmi webshopokban lehet termékekről információt találni, addig Korában imádják az emberek megosztani egyéni szépségápolási tapasztalataikat és információjaikat kozmetikumokról, innen az app népszerűsége. A Powder Room is félévente közli Powder Room Beauty Award listáját különféle kategóriákban a legnépszerűbb kozmetikumokról, melyre a márkáknak szintén semmi ráhatásuk, szigorúan a felhasználói visszajelzések alapján kerülnek ki a győztesek.

 

Glow Pick

Szintén az egyik legnépszerűbb szépségápolási véleményező applikáció. Bejelentkezés után böngészhetsz kozmetikumok, parfümök és akár gyertyák között is. Az applikáció rangsorolja a különféle szépségápolási termékeket Koreából és külföldről egyaránt. Az applikációt arra is használhatod, hogy leellenőrizd a termékek összetevőit és megtaláld, hogy hol juthatsz hozzá az adott termékhez. Sajnos ez az applikáció is csak koreaiul érhető el, így elég nehézkesen navigálhatsz rajta. Annak ellenére, hogy ez főleg egy mobil applikáció, a Glow Picknek van egy weboldala is, amin ügyeskedéssel könnyebben megtalálhatod a ranglistákat, és láthatod, hogy kategóriánként mely termékek népszerűek jelenleg Koreában. Sőt, azt is meg lehet tudni, hogy egyes márkának mik a legnépszerűbb termékei. 

 

 

Próbáld ki díjnyertes kozmetikumainkat!

Keresés