A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

PIGMENTFOLTOK

Válogass azon koreai kozmetikumaink között, melyek olyan összetevőket tartalmaznak, amik gátolják a melanin termelődését, és a bőr tónusának kiegyenlítésén dolgoznak, kivilágosítják a sötét foltokat, hogy annak árnyalata megközelítse a bőr normál színét.

Bár a hiperpigmentáció önmagában általában ártalmatlan, mégis komoly kellemetlenséget okozhat és önbizalomhiányhoz vezethet. A hiperpigmentációt belső vagy külső tényezők hatására a bőr melanin túltermelése okozza, ami a bőrön lapos foltokban jelentkezik. A hiperpigmentációnak több fajtája létezik, mint a pigmentfoltok (öregségi foltok és szeplők), a melasma és a bőrgyulladás utáni (pl.: pattanás, atópiás dermatitisz vagy psoriasis) hiperpigmentáció. Ezen foltok színe a rózsaszíntől a pirosig, világosbarnától a feketéig terjedhet, méretük és formájuk is változó.


Rendezés:

Hatékony megoldás pigmentfoltok ellen

A tapasztalatok azt mutatják, a két nem képviselői közül határozottan a hölgyek irányába billen a mérleg nyelve, ha a bőrhibák megjelenése fölött érzett elkeseredettség kerül terítékre. Bizony, mi hölgyek nehezen fogadjuk el az egykor hibátlan, rugalmas arcbőrünk változásait. Tipikus példa erre a barnás színű pigmentfoltok megjelenése. De mi is áll tulajdonképpen a jelenség hátterében, illetve milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre, ha nem vagy hajlandó belenyugodni a szóban forgó bőrhiba jelenlétébe?

Pigmentfoltok megjelenésének okai, kezelésük lehetséges módjai

Igen kellemetlen bőrhiba a pigmentfolt, amit nehéz utólag kezelni. A környezeti hatások miatt, a bőrünkben található festékanyag gyakran felhalmozódik, amit mi barna foltként érzékelünk. Ez a folyamat végbemehet a felsőbb, illetve az alsóbb bőrrétegekben is. Ha a bőrfelszínhez közel történik az elszíneződés, akkor szerencsénk van, mert onnan „könnyebb” eltávolítani, de azért még így is sok türelem kell hozzá. Pigmentfoltok ellen érdemes kifejezetten erre a célra kifejlesztett termékeket használni, amelyek segítenek a hatékony kezelésben.

Fontos az elővigyázatosság! Ha Neked is gyakran meggyűlik a bajod a sötétebb foltokkal, akkor az első és legfontosabb, amit tehetsz, hogy fokozottabban ügyelsz a fényvédelemre. A napsugárzás ugyanis elősegíti a melanin, azaz a bőrünkben található sötét pigmentek termelődését. A megfelelő erősségű fényvédő alkalmazása mellett, olyan készítményeket válassz, amelyek hatékony segítséget nyújtanak a pigmentfoltok elleni küzdelemben. Nálunk sokféle terméket találhatsz, amelyekkel elérheted a kívánt végeredményt, a szép egységes bőrfelszínt.

Hatékonyan a pigmentfoltok ellen – a K-Beauty készítmények szuperereje

Ezek a kozmetikumok gátolják a melanin termelődést, illetve kivilágosítják a sötétebb foltokat, ezzel szépen kiegyenlítve az arcbőröd tónusát. Az úgynevezett hiperpigmentációnak több fajtája is létezik, például az öregségi foltok, a szeplők, a melasma vagy a bőrgyulladás után maradó foltosodás. Ezek sokféle színben pompázhatnak a rózsaszíntől kezdve a barnán át egészen a pirosig. A pigmentfoltok ellen kifejlesztett készítmények a foltok fajtájától, színétől függetlenül minden esetben tudnak javítani a bőrfelszín tónusán.

Csiganyálkával a pigmentfoltok ellen? Igen! A népszerű koreai brand, a MIZON termékeként az All In One Csiganyálkás Regeneráló Krém már régóta a fiatalos kinézetükről híres ázsiai hölgyek kedvence. Most Te is kipróbálhatod ezt a nagyszerű pigmentfoltok elleni krémet, ami nem kevesebb, mint 92%-ban tartalmaz csiganyálka szűrletet. A szóban forgó foltok eltüntetése mellett, a krém egyébként gazdagon táplálja és ápolja a bőrt, annak típusától függetlenül. C-vitamin bomba, akár az érzékeny bőrűeknek is

A KLAIRS C-vitamin Szérum az ázsiai gázló összetevőjének hála, nemcsak a bőr energetizálásában bizonyul verhetetlennek, de a pigmentfoltok elhalványításában is jelesre vizsgázott. A szérum jótékony befolyást gyakorol a kollagéntermelődésre, így az öregedésgátlásban is remekel.

Keresés