A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

PIGMENTFOLTOK

Válogass azon koreai kozmetikumaink között, melyek olyan összetevőket tartalmaznak, amik gátolják a melanin termelődését, és a bőr tónusának kiegyenlítésén dolgoznak, kivilágosítják a sötét foltokat, hogy annak árnyalata megközelítse a bőr normál színét.

Bár a hiperpigmentáció önmagában általában ártalmatlan, mégis komoly kellemetlenséget okozhat és önbizalomhiányhoz vezethet. A hiperpigmentációt belső vagy külső tényezők hatására a bőr melanin túltermelése okozza, ami a bőrön lapos foltokban jelentkezik. A hiperpigmentációnak több fajtája létezik, mint a pigmentfoltok (öregségi foltok és szeplők), a melasma és a bőrgyulladás utáni (pl.: pattanás, atópiás dermatitisz vagy psoriasis) hiperpigmentáció. Ezen foltok színe a rózsaszíntől a pirosig, világosbarnától a feketéig terjedhet, méretük és formájuk is változó.


Rendezés:
5 / 5 csillag!
(2)
Gyártó: BENTON
940 Ft
Raktáron
5 / 5 csillag!
(2)
Gyártó: BENTON
6.890 Ft
Raktáron
5 / 5 csillag!
(1)
Gyártó: BENTON
6.950 Ft
Raktáron
Gyártó: DR. ORACLE
1.250 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Gyártó: MIZON
11.890 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Gyártó: MIZON
7.350 Ft
Utolsó 3 db raktáron

Hatékony megoldás pigmentfoltok ellen

Igen kellemetlen bőrhiba a pigmentfolt, amit nehéz utólag kezelni. A környezeti hatások miatt a bőrünkben található festékanyag gyakran felhalmozódik, amit mi barna foltként érzékelünk. Ez a folyamat végbemehet a felsőbb, illetve az alsóbb bőrrétegekben is. Ha a bőrfelszínhez közel történik az elszíneződés, akkor szerencsénk van, mert onnan „könnyebb” eltávolítani, de azért még így is sok türelem kell hozzá. Pigmentfoltok ellen érdemes kifejezetten erre a célra kifejlesztett termékeket használni, amik segítenek a hatékony kezelésben.

Ha Neked is gyakran meggyűlik a bajod a sötétebb foltokkal, akkor az első és legfontosabb, amit tehetsz, hogy fokozottabban ügyelsz a fényvédelemre. A napsugárzás ugyanis elősegíti a melanin, azaz a bőrünkben található sötét pigmentek termelődését. A megfelelő erősségű fényvédő alkalmazása mellett, olyan készítményeket válassz, amik hatékony segítséget nyújtanak a pigmentfoltok elleni küzdelemben. Nálunk sokféle terméket találhatsz, amikkel elérheted a kívánt végeredményt: szép egységes bőrfelszínt. Ezek a kozmetikumok gátolják a melanin termelődést, illetve kivilágosítják a sötétebb foltokat, ezzel szépen kiegyenlítve az arcbőröd tónusát. Az úgy nevezett hiperpigmentációnak több fajtája is létezik, például az öregségi foltok, a szeplők, a melasma vagy a bőrgyulladás után maradó foltosodás. Ezek sokféle színben pompázhatnak a rózsaszíntől kezdve a barnán át egészen a pirosig. A pigmentfoltok ellen kifejlesztett készítmények a foltok fajtájától, színétől függetlenül minden esetben tudnak javítani a bőrfelszín tónusán.

Keresés