Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Választható szállítási módok Magyarország esetében

GLS házhozszállítás:

 1. Csomagodat a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani a megadott címre.
 2. A GLS e-mailben és sms-ben tájékoztatni fog a kiszállítási napon belül várható pontos idősávról és a futár elérhetőségéről.
 3. A csomagot a címzetten kívül más is átveheti a megadott címen.

GLS csomagpontra szállítás:

 1. 900 GLS csomagpontra kérheted a szállítást.
 2. Ahol a Neked megfelelő időpontban, az adott üzlet nyitvatartási idején belül tudod átvenni a rendelt csomagodat, miután erről a GLS értesítést küldött.
 3. A csomagpont 5 munkanapig tárolja a csomagodat.

FOXPOST csomagautomatába szállítás: 

 1. 150 FOXPOST csomagautomatába kérheted a szállítást.
 2. Amint megérkezett a csomag az automatába, e-mailben és sms-ben értesítést kapsz róla.
 3. A kapott kóddal átveheted a csomagodat az automatából.
 4. A csomagot 3 napig tárolják az automatában, amibe az ünnepnapok nem számítanak bele.

Szállítási bruttó díjak a kosárérték alapján, az összes magyarországi szállítási mód esetében

 • 0-23.999 forint között 1190 forinttól, 
 • 24.000 forint felett pedig ingyenes.
   

Szállítási módok nemzetközi szállítás esetében

Nemzetközi csomagpontra szállítás: 

 1. Nemzetközileg országonként több száz csomagpontra kérheted a szállítást.
 2. Nemzetközileg a Csomagküldő.hu a szállító partnerünk, ahol csomagpontokon aztán a Neked megfelelő időpontban, az adott üzlet nyitvatartási idején belül tudod átvenni a rendelt csomagodat, miután erről értesítést kaptál.
 3. Ezt követően 7 napig bárki átveheti a csomagot, aki ismeri az értesítőben kiküldött jelszót.

Nemzetközi házhozszállítás: 

 1. Csomagodat az adott országban partnerünkként funkcionáló futárszolgálat (DPD, FAN Courier, osztrák-német posta) munkatársai fogják kiszállítani Neked a megadott címre.
 2. Maximum 5, de általában 3 munkanapon belül az adott futárszolgálat kapcsolatba fog lépni veled és tájékoztatni fog a pontos kiszállítási idősávról és a futár elérhetőségéről.

Nemzetközi szállítási bruttó díjak a kosárérték alapján

 • Nemzetközi csomagpontra szállítás esetében a díjak és sávok megegyeznek a Magyarországra érvényes feltételekkel.
 • Nemzetközi házhozszállítás esetében 30.000 forintos kosárérték alatt 2.890 forint a szállítás díja, afölött pedig ingyenes.
   

A rendelés során választható fizetési módok

Online bankkártyás fizetés: A fizetés a Barion által történik, biztonságos, titkosított adatkapcsolaton keresztül.
A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz-kibocsátó intézmény, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2009/110/EK Elektronikus Pénzről szóló EU direktívának megfelelően. Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192.

Banki átutalás: Magyarországon az azonnali átutalási rendszerben az utalást 24 órán belül szükséges teljesíteni, utána törölnünk kell a rendelést. Nemzetközi megrendelés esetén 3 munkanap a várakozási idő.

Utánvétel: A rendelés értékét a GLS futárszolgálat munkatársánál vagy a csomagponton kell kiegyenlítened készpénzben (nincs bankkártyás fizetésre lehetőség a futárnál). Ez a fizetési mód Magyarországra történő szállítás esetében érhető el és 30.000 forintos kosárértékig válaszható 690 forintos költség mellett.

Mennyi időn belül érkezik meg a rendelésem és honnan érkeznek a termékek?

 • A szállítást a legprofesszionálisabb hazai és nemzetközi futárszolgálatok végzik, így a 12:00 előtt leadott megrendelés a következő munkanapon kiszállításra kerül Magyarországon belül, az ezt követően leadott rendelés pedig a második munkanapon. 
 • Nemzetközi szállítás esetében maximum 5, de általában 3 munkanap a szállítási idő, amelyről folyamatos tájékoztatás érkezik e-mailben, illetve sms-ben a kiszállítás előtt.
 • A termékek a budapesti raktárunkból kerülnek kiszállításra. Azokat a termékeket amelyekre igényleadás érkezik pedig közvetlenül a gyártótól és az importőrtől szerezzük be, amint lehetséges, így ez némileg több időt vesz igénybe és a beérkezést követően egyből értesítjük a feliratkozókat.

Keresés