Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Személyesen válogatva és tesztelve

Személyesen válogatott és tesztelt termékek

 

 

A Goodskinnél elengedhetetlennek tartjuk, hogy álljuk a szépségápolási termékeinkkel tett bőrjavító ígéreteinket. Ezen vállalásunkhoz az kell, hogy saját kezeinkbe vegyük az irányítást.

Mit értünk ez alatt?

1. fázis: Első körben nagyra nyitjuk a szemeinket és a füleinket, hogy tájékozódjunk a koreai szépségipar legnépszerűbb, legfelkapottabb és feltörekvő márkáival kapcsolatban. Neves K-Beauty kiállítások és üzleti B2B találkozókon való részvétel után, valamint számtalan cikken, videón, jelentéseken és kommentelői véleményeken átrágva magunkat, azonosítjuk azokat a márkákat és termékeket, melyeket érdemesnek találunk tesztelésre. Mostanra már kialakult egy egész hosszú listánk olyan koreai márkákkal, akik igazán felkeltették az érdeklődésünket. 

2. fázis: A listát tovább szűrjük: megnézzük, hogy az adott terméken szereplő összetevők valóban alkalmasak-e a terméken feltüntetett hatások elérésére! 

3. fázis: A termékek tesztelése. Ebben a fázisban a tesztelőink segítségével minimum 3 hétig próbálgatjuk a termékeket. A tesztelés végeztével megbeszéljük, hogy ki mit gondol az termék hatásával, illatával, textúrájával, használatának kényelmességével, csomagolással, stb. kapcsolatban.

4. fázis: A saját véleményeinkkel a kezünkben pedig döntünk az egyes terméket oldalunkra történő bevezetéséről!

Ha szeretnél számunkra ajánlani tesztelésre egy terméket, akkor ne tartsd magadban, hanem írd meg nekünk a hello@goodskin.hu e-mail címre! 

 

 

Ezek nálunk 10/10-re lettek értékelve...

 

Keresés