Barion Pixel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

TONER

Általánosságban elmondható, hogy a koreai tonerek más feladatuk van a szépségápolási rutinunkban, mint az európai és amerikai tonereknek. Míg a nyugati tonerek funkciója a tisztítás, addig a koreai tonereknek pH helyreállító és bőrelőkészítő funkciójuk van. Segítenek, hogy a további szépségápolási termékek könnyebben beszívódhassanak a bőrbe, és hogy a bőrünk pH-értéke az optimális értékek között legyen, csökkentve ezzel a különféle bőrproblémák kialakulásának az esélyét. 


Rendezés:

Hozd egyensúlyba bőröd hidratáló toner segítségével

Amikor hidratáló tonerrel találkozol, nem is biztos, hogy tudsz róla, ugyanis ennek a készítménynek több neve is létezik. Gyakran illetik a „skin”, „softener” és „refresher” elnevezésekkel. Valójában ugyanarról termékről van szó, ami azt a célt szolgálja, hogy egyensúlyba hozza a bőröd PH értékét, hidratálja és felkészítse a következő rétegek befogadására.

A hidratáló tonerekkel kapcsolatban egy nagy tévhit is kering a köztudatban. Ez nem más, minthogy a toner valójában az itthon is jól ismert tonik. Kevés termék van, ami annyira távol áll egymástól, mint ez a kettő, úgyhogy, ha valakitől ezt hallod, ne hidd el neki! A tonert a keleti szépségápolásból ismerjük, ami egy sokkal sűrűbb állagú anyagot rejt magában. Közvetlenül a tenyeredből is felkenheted az arcodra, de ha úgy Neked jobban kedveled, vattapamacsot is használhatsz a művelethez.

A hidratáló toner a 10 lépéses koreai bőrápolás egyik legfontosabb eleme. Miután alaposan megtisztítottad az arcbőrödet, eltávolítottad a sminkedet és vizes alapú arctisztítót is használtál - tehát a dupla arctisztítás után - jöhet a hámlasztás, radírozás. A toner használatát ezen a ponton érdemes beépíteni, még mielőtt bármilyen más krémet felkennél. Az egyik legfontosabb hatása a PH érték kiegyenlítésen túl, hogy a bőrödet felkészíti a vitaminok és más értékes hatóanyagok befogadására. A tonerezés után jöhetnek a szérumok, esszenciák, boosterek, ampullák, végül a szövetmaszkok. A folyamatot pedig, a szemkörnyékápolóval, a hidratálóval és a fényvédővel érdemes zárni.

Keresés