A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Yadah

A Yadah egy 2009-ben alapított koreai arcápolási márka, mely nevét a héber "bölcsesség" szóból eredezteti. A márka alapítója egy édesanya, aki gyermekének szeretett volna létrehozni biztonságos és organikus kozmetikumot. Ennek megfelelően márka termékei teljes mértékben hipoallergének, vagyis allergénmentesek, sem mesterséges illatszereket, sem színezéket, sem tartósítószereket nem tartalmaznak. A Yadah ezen felül kizárólag természetes alapanyagokat használ fel a termékeihez, és ennek köszönhetően ECOCERT minősítéssel is rendelkeznek, ami komoly garanciát jelent a természetes, minőségi kozmetikumok piacán. Az alapító törekvésének megfelelően a Yadah főként a fiatalabb generáció körében ismert és népszerű koreai arcápolási márka.


Rendezés:
Gyártó: YADAH
7.140 Ft 6.290 Ft
Raktáron
Gyártó: YADAH
3.380 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: YADAH
3.380 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: YADAH
7.780 Ft
Utolsó 3 db raktáron

Yadah, a bölcs nők márkája

Nőként bizonyára Számodra is fontos, hogy tökéletes, vagy legalábbis a tökéleteset megközelítő arcbőrrel rendelkezz. Talán már sok terméket kipróbáltál az évek alatt, amik között voltak egészen jók is. Most viszont ajánlunk Neked valamit, ami az eddigieknél sokkal, de sokkal jobb is lehet. A Yadah egy koreai arcápolási márka, ami 2009-ben jelent meg a piacon. Bár azóta már jó pár év eltelt, még mindig a legjobbak között van, sőt, most kezd berobbanni Európába is.

A márkanév a „bölcsesség” szóból ered, ami egyértelműen arra utal, hogy azoknak a nőknek, akik hibátlan arcbőrre vágynak, tudatosan, bölcsen kell kiválasztaniuk az általuk használt szépségápolási termékeket. A márka alapítója egy édesanya, akit az a cél vezérelt, hogy olyan kozmetikumokat készítsen a gyermekének, amit bátran használhat. Mivel a fő szempont a biztonság és a természetesség volt, ezért a naturális alapanyagok erejét felhasználva teremtette meg ezeket az organikus termékeket, amiket egy kalap alá véve csak úgy hívunk, hogy Yadah. A készítmények között találhatsz pattanáselleni és hegkezelő krémet, arctisztító habot, fátyolmaszkot, tonert, pórustisztító tapaszt, hidratáló krémet, arctisztítót és minden jót, ami vitalizálja, frissíti, kényezteti az arcbőrödet. A kozmetikumok teljes mértékben hipoallergének, azaz nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, színezékeket, illatanyagokat. Ha érzékeny a bőröd, akkor is bátran „csemegézhetsz” a Yadah termékekből, nem kell tartanod attól, hogy különböző kellemetlen tünetekkel, esetleg irritációval lepnek meg.

Keresés