A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

May Coop

A May Coop széles arcápolási palettát kínál a juharfanedv, ázsiai gyógynövények és gyümölcs kivonatok felhasználásával. A juharfanedv kivonata a May Coop termékeinek szupersztár összetevője, ugyanis tele van élénkítő és tápláló hatóanyagokkal, valamint gyulladáscsökkentő hatása van. Kis molekulaméretének köszönhetően magas beszívódási képességgel rendelkezik, mely által a bőr mélyebb rétegeit képes hidratálni. A legjobb hatásfok elérése érdekében a juharvanedvet minden évben tavasszal gyűjtik be, innen ered a márka neve, az angol május szóból. 


Rendezés:

May Coop arcápolók a juharfanedv értékes összetevőivel

Ha hozzánk hasonlóan Te is nagy gondot fordítasz az arcápolási rutinodra, akkor bizonyára szereted megválogatni, hogy milyen kozmetikumokat használsz. A May Coop szépségipari márka neve talán még ismeretlenül cseng, de ha próbát teszel valamelyik termékével, akkor ez nem sokáig lesz így. Az élményt ugyanis garantáltan nem felejted el és miután kifogytál belőle, biztosan újra fogod venni. Ez saját tapasztalat.

Azt tudnod kell rólunk, hogy mi nagyon válogatósak vagyunk, és nem érjük be az átlagossal. Pontosan tudjuk, hogy Te is ilyen vagy, éppen ezért ajánljuk Neked jó szívvel a May Coop által készített arcápolókat, amiknek a legfőbb összetevője nem más, mint a juharfanedv. Ha láttál már juharfát, akkor tudod, hogy igazából semmi extra nincs rajta. A különlegessége nem kívül, hanem belül van, méghozzá a nedvében. A jótékony összetevőit holnap reggelig sorolhatnánk, de a lényeg, hogy rengeteg élénkítő, tápláló és gyulladáscsökkentő alapanyagot tartalmaz, amik frissé, üdévé, ha úgy tetszik, fiatalossá tudják tenni a bőrödet.

A kínálatunkban megtalálhatsz minden terméket, ami egy teljes arcápolási rutin levezényléséhez kell: arctisztító habot, hidratálókrémet, esszenciát, bőröregedés gátló szérumot, szemránckrémet, feszesítő és fiatalító éjszakai krémet, sőt, még fátyolmaszkot is. A May Coop márka bizony tudja, hogyan kell levenni a nőket a lábukról, ugyanis nem csak extra hatással bíró kozmetikumokat fejlesztettek ki, hanem ráadásként még irtó vonzó csomagolásba is tették azokat. Így már végképp nem mondhatsz rájuk nemet!

May Coop, a fiatalos tekintet titka

A May Coop kozmetikumok a koreai szépségápolás és a természetes összetevők kettősével igyekeznek a fiatalos megjelenés érdekében tenni. A szemkörnyék tipikusan az a terület, amin azonnal meglátszik a kialvatlanság és persze a ráncok megjelenése is. Ami először csak apró szarkalábnak tűnik, az évek múlásával elmélyült ránccá válik. A May Coop készítmények segítségével aktívan tehetsz a fiatalos tekintet megőrzésének érdekében.

Bőrfeltöltés May Coop szemránckrémmel

A May Coop szemránckrém bőremelő és bőrfeltöltő hatóanyagokkal járul hozzá a szem környékének simábbá varázslásához. A 60% juharnedvhez többek között adenozin és peptidek csatlakoznak, fókuszba helyezve a szemkörnyék optimális ápolását és fiatalítását.

Harc a szem alatti sötét karikák ellen

Sokan ismerik a szemek alatt megjelenő sötét karikákat, amelyek már a húszas években is gondot okozhatnak. A May Coop szemránckrém olyan fehér virágokat vet be ezek ellen, mint például a tigrisliliom, a japán kajszifavirág, vagy a szinte mindenki által jól ismert japán cseresznyefa virág. A May Coop kozmetikumok a természet erejét állítják a szépség szolgálatába, ráadásul nagy sikerrel.

Miért ne fiatalodnál olyan koreai készítmények segítségével, amelyek irritáció nélkül segítik az érzékeny szemkörnyék ápolását? A May Coop termékek már számtalanszor bebizonyították, hogy kimagasló színvonalú bőrápolást kínálnak a természet értékes hatóanyagainak alkalmazásával. Tégy egy próbát a May Coop szemránckrémjével, ami visszaadhatja a fiatalos és üde tekintetet!

Keresés