A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

May Coop

A May Coop széles arcápolási palettát kínál a juharfanedv, ázsiai gyógynövények és gyümölcs kivonatok felhasználásával. A juharfanedv kivonata a May Coop termékeinek szupersztár összetevője, ugyanis tele van élénkítő és tápláló hatóanyagokkal, valamint gyulladáscsökkentő hatása van. Kis molekulaméretének köszönhetően magas beszívódási képességgel rendelkezik, mely által a bőr mélyebb rétegeit képes hidratálni. A legjobb hatásfok elérése érdekében a juharvanedvet minden évben tavasszal gyűjtik be, innen ered a márka neve, az angol május szóból. 


May Coop arcápolók a juharfanedv értékes összetevőivel

Ha hozzánk hasonlóan Te is nagy gondot fordítasz az arcápolási rutinodra, akkor bizonyára szereted megválogatni, hogy milyen kozmetikumokat használsz. A May Coop szépségipari márka neve talán még ismeretlenül cseng, de ha próbát teszel valamelyik termékével, akkor ez nem sokáig lesz így. Az élményt ugyanis garantáltan nem felejted el és miután kifogytál belőle, biztosan újra fogod venni. Ez saját tapasztalat.

Azt tudnod kell rólunk, hogy mi nagyon válogatósak vagyunk, és nem érjük be az átlagossal. Pontosan tudjuk, hogy Te is ilyen vagy, éppen ezért ajánljuk Neked jó szívvel a May Coop által készített arcápolókat, amiknek a legfőbb összetevője nem más, mint a juharfanedv. Ha láttál már juharfát, akkor tudod, hogy igazából semmi extra nincs rajta. A különlegessége nem kívül, hanem belül van, méghozzá a nedvében. A jótékony összetevőit holnap reggelig sorolhatnánk, de a lényeg, hogy rengeteg élénkítő, tápláló és gyulladáscsökkentő alapanyagot tartalmaz, amik frissé, üdévé, ha úgy tetszik, fiatalossá tudják tenni a bőrödet. A kínálatunkban megtalálhatsz minden terméket, ami egy teljes arcápolási rutin levezényléséhez kell: arctisztító habot, hidratálókrémet, esszenciát, bőröregedés gátló szérumot, szemránckrémet, feszesítő és fiatalító éjszakai krémet, sőt, még fátyolmaszkot is. A May Coop márka bizony tudja, hogyan kell levenni a nőket a lábukról, ugyanis nem csak extra hatással bíró kozmetikumokat fejlesztettek ki, hanem ráadásként még irtó vonzó csomagolásba is tették azokat. Így már végképp nem mondhatsz rájuk nemet!

Keresés